2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چ حرفایی تو این موقعیت بهم زده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 142 پست

حق با شوهرت هست توی این گرونی و کار و خستگی بخاطر دل شما میخواد با هواپیما ببردتت که پدرت رو ببینی ایشون هم از کار و زندگی میفته واقعا بهت احترام گذاشته که ببردت خیلی از مردها این کارو نمیکنن واقعا .وقتی میبینه شما دنبال عکس و  لباس نو و این تشریفاتی هرچقدرم بگی بخاطر دل بابام هست تو کتش نمیره حقیقتا. گفتن نداشت این حرفها میرفتی اونجا نهایت تو عمل انجام شده میرفتی ی لباس میگرفتی هرچند واقعا ن لازمه ن واجب

درست میگید اما بخدا حرف من از رو دل خوشی نبود خواهرام هم همین نظرو داشتن شب یلدا عکس بندازیم من چون ...

تو یه لحظه میخندی یه لحظه گریه می کنی .توقع داری دقیقا شوهرت مثل خودت باشه 

در حالی که شوهرت اینجوری نیست وتو توقع داری دقیقا مثل خودت باشه 

میرفتی شهر خودت ،دوساعد باخواهرت یه لباس میخریدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یکم موقعیت نشناسی کردی اول ببین شوهرت پول داره بعد ازش درخواست کن اینطوری نمیتونه نه بیاره ب ...

خوب همینو گفتم ..گفتم حال بابا بهتر میشه ببینه همه دورشن حالا این‌ ویط فقط لباس من شد پیرهن عثمون

خوب باید حرفاشو بفهمه بعد بگه خوب داره چرت میگه ..بهم میگه مگه بابای من پاهاش شکست من رفتم گفتم آخه ...

این مقایسه ها رو بذارید کنار پدر همدیگرو  و مث پدر خودتون ببینید

فرادا روز خودتون نادر شوهر یا مادر زن میشید

پس اسی موضوع سفر الانت و لباس نیست 

با عشق بشین کنار همسرت دستش و بگیر تو چشماش نگاه کن و بگو که دوسش داری اصلا باهاش لج نداری دوست نداری ناراحتش کنی

تاثییرشو شاید یهو نبینی اما کم کم این لجبازی و بچه بازیا از بین میره

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

از حرفاش حالم بهم خورد ما خیلی باهم فرق داریم جوری ک بهت بگم تو ختم مادربزرگم خاله هام میخندیدن دور ...

برای منم قفله که آدم تو ختم مادربزرگش از روز دوم به بعد بگو و بخند کنه 😐

اینترنتی میگرفتی وزنم بهش نمیزدی منم امسال برای اولین ی لباس مخصوص یلدا گرفتم

لباس مخصوص یلدا نخواستم ی لباس معمولی ک بغداد جای دیگه هم میشد پوشید چون گفتم برای شب یلدا این فک کرد برای همون شبه فقط و ..

ماشاله اسی معلومه خیلی زبونش تندوتیزه.همش هم ادعا میکنه فامیلش درمقابل فامیل شوهرش ملکه انگلیس هستن.اینقد باشوهرت تندی نکن.درمقابل شوهر اسی هم حرف بدی زده یعنی که انتظار داشته زنش گریه وزاری کند وخدانکرده بگه بابام فلان شده تا این دلش بارفتن او راضی بشه.حالا یعنی هرکی مریض توی خونه داره بایدغمبرک بگیره.بگو ازخدات باشه من دلم شادباشه.چرا انتظار غم وغصه داری

خوب همینو گفتم ..گفتم حال بابا بهتر میشه ببینه همه دورشن حالا این‌ ویط فقط لباس من شد پیرهن عثمون

حرفت به جا و به موقع نزدی اصلا اسم یلدارو نمیاوردی میگفتی عزیزم الان که می‌خوایم بریم همه دور همن احساس میکنم لباسم مناسب نیست الان شرایطش داری بریم خرید اگه می‌گفت نه میگفتی خب یه فکری میکنم یا پیشنهاد بده پس چی بپوشم اینطوری اونم میدید حرفت منطقیه احتمال خیلی زیاد موافقت میکرد 

من و همسرم دو فرهنگ متفاوتیم دوازده ساله مزدوجممن مال تهرانم ایشون سبزوار که خب ۱۲ساعت راهه تا روستا ...

اینا رو شوهر من جواب نمی‌ده اصلا ...همین الان گفتی فرهنگتون فرق داره و شوهرت پذیرفته چرا شوهر من فک می‌کنه باید غین‌اونا باشم که پدربزرگش مریض بود همش بالا سرش گریه میکردن و زار میزدن ما اینجور نیستیم خوب

ببین عزیزم سعی کن حرفات با لحن خوب و تو موقعیت مناسب بزنی همین که احترام می‌ذاره راه دور یه روزه میگ ...

همون موقع قبل بلیط گرفتنش ز زده بود مامانم ببینه حال بابام واقعا بده یا ن .ببین چجوریه

اول اینکه مریضی بابات چیه؟ دوم اینک چندساعت مسیره؟ من خودم اگ بابام مریض باشه خدایی تمام مغازه ها شه ...

اره شوهرم اینا اینجورین 

پارکینسون داره و خیلی داغونش کرده 

من تهرانم اونا شیراز