مثلا میانگین سن ازدواج خانم ها در سوئد و دانمارک به ترتیب ۳۲ و ۳۰ هست در صورتی که مثلا توی بنگلادش یا نپال ۱۸ و ۱۹ هست
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سطح تفکر اینو خداوکیلی😂😂خب اونا تو همین سن ۱۸ ۱۹ بچه دار میشن اکثرا بعدش ازدواج میکنن
خودتو مسخره کن
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
اصلا قبول ندارم خودم کلیپ دختر ۱۹ ساله رو دیدم دو تا بچه داشت اما هنوز با دوس پسرش ازدواج نکرده بود بعدم اونا س ک س قبل ازدواج براشون عادیه برا همین لزومی نمیبینن ازدواج کنم اگزم بکنن تو سن بالا
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....
زیر 18 ازدواج کردن خیلی ناحقیه هرجا ک باشیجدا از اینکه اختلاف سنی زیادم همینه یه جورایی تو این سن با ...
خانواده پسر شاید به قول شما بخوان زیر دست بگیرن خانواده دختر که دخترشون از تو جوب پیدا نکردن، خب بگن نه تموم شه بره،خانواده دخترا تو متوسطه شوهر میدن دختراشون بعد میگن نمیخواستم شوهرش بدم ولی خب خواستگار داشت انگار هیشکی در خونه ماهارو نزده بود
اتفافا خیییلی ها برای دختراشون ارزش قائل نیستن انگار از تو جوب پیداشون کردن
متاسفانه با اینکه پدر و مادرای قدیمی هم نیستند این طرز تفکرشون خیلی عجیبه، دختر ۱۷ ساله نگاهش به زندگی با یه دختر ۲۷ ساله خیلیییی متفاوته, تازه الان داره میفهمه از زندگیش چی میخواد
عجیبه که پدر و مادرهایی که قدیمی هم نیستن دختراشون تو این سن شوهر بدن
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍