2777
2789
عنوان

دخترم مانتو و کیف خواهرم رو گذاشت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 108 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه سال

رو تربیت دخترت کار کن 9سال داره وارد بلوغ میشه باید شعورش بیشتر ازین باشه خاله مادر دومه 

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

عزیزم مادر ایشون اصرار کرده بموننتازه همسر ایشون هم تو هال کنارشون میخوابنخواهره کجا بخوابه ؟تو حموم ...

بله ولی دیگه نه ۴۰ روز.

آدم باید عزت نفس داشته باشه. ۴۰ روز خونه ی دوماد موندن درست نیست.

نهایت یه مادر میمونه اونم ۱۰ روز. 

حق داره دخترت چقد پروعن خواهرت

ولله پرو دخترشه که خالش اومده کوزت اینا شده برای یه جای خواب بیرونش کرده دختره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

جدا از اینکه زایمان اولتون نیست و ۴۰ روز برای نگه داشتن کمک مجانی واقعا زیاده؛ حتی زحمت صحبت با دخترتون و مهیا کردن یک اتاق مناسب برای اسکان مادر و خواهرتون رو هم به خودتون ندادید.

.

کار دخترت بی ادبی بود،من حق رو به خواهر و مامانت میدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جدی؟با گریه بچه چیکار میکردی چجوری غذا درست میکردی چجوری تمیز کاری میکردی

من سزارین کردم بچه اولمم شش ساله بود مادرمو بعد ۵ روز فرستادم خونه . خب دیگه مادر شدی باید هم غذا بپزی هم بچه داری کنی.

.
الان میفهمم چرا نسل جدید اینجوری بار اومدن تو تاپیک بیشترا حق رو به دختر دادن خوب اگه دختر اذیت میشد ...

من ایشون رو نمیدونم ولی خودم بیست سال از برادرزاده هام بزرگترم ولی شب و روز باهمیم توی یه ساختمون مثل خواهر و برادر گاهی حرفایی میزنن ناراحت میشم ولی اونا به چشم بزرگتری بهم نگاه نمیکنن هرجا نشستن گفتن بهترین عمه ی دنیا رو داریم

اینم حتما با خاله ش راحته اینطوری برخورد کرده 

نمیگم دخترش رفتار خوبی داشته ولی اینکه بگیم حق نداره هم درست نیست

شوهرم تو حال می‌خوابه

خب چ خبره بخدا ک مادر من۱۵, روز موند دیگ خوب شدی پاشو ب کارات برس تو ی شوهرم داریاااا باید ب اونم برسی 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂