2777
2789

خانوما دارم از درد میمیرم چیکار کنم،کلا بلند شد ،برش گردوندم جاش ،از کارو زندگی افتادم دردش آمونمو بریده بایه بچه کوچیک موندم چیکار کنم 

کسی دور از جون تجربه داشته، خودش می افته ناخونم؟

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش میوفته عزیزم 

تقریبا فکر کنم یک سال هم طول میکشه باز دربیاد ولی حواست باشه از ریشه یه موقع کشیده نشه بیرون که بده دردش

مراقب اینکه دفعه بعد میخواد رشد کنه کج و بدفرم نشه یا توی گوشت نره هم باید باشی

کاربری دست 

وای عزیزم میدونم خیلی درد داره. ممکنه خودش بیافته . ممکنم هست بمونه برات. برا همسرم موند و از زیرش ناخن جدید دراومد و اون قبلی روش بود و دولایه شد کم کم بالا اومد و کنده شد. ولی برا دوستم مجبور شد بکشتش. ان شاءالله که برا شما بمونه

منم شدم اینجوریاگه ناخنت از گوشت کاملا جداشده باید یا بکنی یا با ناخونگیر کوتاه کنی چون دیگه جوش نمی ...

وای عزیزم وحشت ناک درد میکنه نمیشه ناخنم رو نگیرم تا خودش بی افته

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

خودش میوفته عزیزم تقریبا فکر کنم یک سال هم طول میکشه باز دربیاد ولی حواست باشه از ریشه یه موقع کشیده ...

عزمزمه به نظرت این درد لعنتی چندروز طول میکشه؟

وای عزیزم میدونم خیلی درد داره. ممکنه خودش بیافته . ممکنم هست بمونه برات. برا همسرم موند و از زیرش ن ...

ای وای چرا مجبور شد بکشه عزیزم یعنی اگه نیفته باید حتما بکشم؟

یه چسب بزن که ثابت بمونه،دوباره گیر نکنه جایی که عذاب میشه😖

اره خیلی وحشت ناکه اصلا ضعف کردم 

وای عزیزم وحشت ناک درد میکنه نمیشه ناخنم رو نگیرم تا خودش بی افته

من انگشت ناخونم با کاشت بلند شد باهم ،یکی دو روز همینجوری گذاشتم بمونه گفتم جوش میخوره حتما ولی دیدم جوش نخورد هیچی زیرش خشک نشده میزاشتم میموند چرک میکرد زیرش

برداشتم کوچولو کوچولو با ناخن گیر گرفتم

البته من آستانه دردم خیلی بالاست شاید بقیه انجام ندن

ولی بعدش که کندم روش زودی خشک شد و ناخون جدید دراومد

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
نه گفتم همسرم نکشید. برا دوستم انگار گفت عفونت کرد. مواظب باش چیز الوده بهش نخوره

اهان ممنون عزیزم آره فک کنم باید خیس نشه عفونت نکنه تا خوب بشه، یعنی به من نیومده یه روز آرامش داشته باشم😅

استامینوفن بخور نهایتا تا یه هفته باشه احتمالا

ممنون عزیزم لطف کردی