2777
2789
عنوان

چرا خدا حسودتر از بعضی زنها نیافریده👻

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

در کل زیاد راجع به داشته هاتون حرف نزنید اینو هم تو دین گفته هم آدمای موفق گفتن 

وقتی آدما در موردت زندگیت کمتر بدونن آرامش بیشتری داری برای اونا هم بهتره 

البته نمیگم همش بیاد از ناراحتی هاتون بگید اینم اشتباهه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
من به هر زن و دختری اعتماد کردم و صمیمی شدم از رو عقده یا حسادت خنجر رو تا مغز استخونم فرو کرد

منم . اصلا رفاقت شوهرم و دوستاش رو با رفاقت زنا مقایسه میکنم حالم از زن بودن به هم میخوره . خیلی حسوووودن خییییییییییییلی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی به محدودیت دید من دارهطرف میگه خراب کردم خب راه حل بهش بدهیا توضیح بده نظرت رونه اینکه داستا ...

خب منظورش این بود کسی که بهت فحش میده سرت داد میزنه سر یه اشتباه معلومه فردا چه میکنه...بی خیال ایشون بالاخره یه کاری میکنه برگرده اما از نظر من این مرد اول یه سرکنگبین لازمه این خانمم معلومه تجربه نداشته این ماجرا براش تجربه میشه

در کل زیاد راجع به داشته هاتون حرف نزنید اینو هم تو دین گفته هم آدمای موفق گفتن وقتی آدما در موردت ز ...

دقیقا درسته

من حتی تصمیم گرفتم دیگه به جنس زن  زیاد نزدیک نشم

همه چیمم پنهان کنم

حتی به پول نقد داخل کیفت

به خنده و خوشحالیت

کلا به چیت حسادت دارن و میخان نابودش کنن

😘Thanks GOD 
خب منظورش این بود کسی که بهت فحش میده سرت داد میزنه سر یه اشتباه معلومه فردا چه میکنه...بی خیال ایشو ...

من خودم پیشنهادم ب این دختر این بود ک یکم خودارتر و محتاط و با ارامش اول طرفو بشناسه بعد وارد رابطه بشه

البته بعد از اینکه با یه بهونه سر حرفو باز کرد و اوکی شدن

😘Thanks GOD 
بله عزیزمیه دختر مجرد

یه مقداری دارید شدید همجنساتونو تخریب میکنید 😄 

اینطوری ممکنه خودتونو هم زیر سوال ببرید 😅

زن و مرد نداره ، البته درسته هر جنس یه بدی هایی ممکنه بیشتر داشته باشه اما یه خوبی هایی هم بیشتر  داره قطعاً ، به اونم توجه کن

حقیقت جامعه و فرهنگ مملکت خراب شده اینجا هم جو سمی ای داره 

خیلیا هنوز فرهنگ استفاده از شبکه های مجازی رو یاد نگرفتن متاسفانه فکر میکنن چون مجازیه میتونن هر چیزی بگن درک نمیکنن که پشت هر کدوم از کاربری ها یه آدمه 

بعد اینم بگم اینجا دروغگو زیاد شده آدم پر فیس و افاده هم خیلی زیاد شده که باعث این همه چشم و هم چشمی و حسادت شده به همین خاطر بعضیا زود جبهه میگیرن فرهنگ هم که ندارن 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚