2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با کیه

75 بازدید | 12 پست

نامزدم دیروز مسدود شده های روبیکا مو دید گفت تو چرا پیاماشونو پاک کردی

بعد به همشون پیام داد که ببینه کین منو میشناسن یا نه 

حالا اینا معلوم نیست واسه چند سال پیش یه سلام دادن منم بلاک کردم 

بعد دید هیچ کدومشون نمیشناسن غیر یکی که گفت میشناسم شمارشو گرفت زنگ زد بعد پسره گفته بود من نمیشناسم حالا یه چیزی گفتم نامزدمم هی یجوری برخورد میکرد انگار بهش خیانت کردم گوشیمم نمیداد اخر شب که اومد منو برسونه گفت ببخشید گریشم گرفت گفت من روت خیلی حساسمو اگه چیزی شد بهم بگو منم هی بهش قبل اینکه این حرفارو بزنه میگفتم چیزی نبوده بخدا چندین بار قسم خوردم

حالا صبح رفته سرکار شهر دیگه میگه تو اون مسدود شده هاتو سیو داشتی چون اسم داشتن میگم بابا بخدا اسم خودشون بوده بعدم دیشب روبیکامو کلا پاک کرده دوباره نصب کرده میگه خودت نصب کردی میگه همه برنامه هاتو باید پاک کنی

آدم بد دل و شکاک رو باید از زندگی انداخت بیرون 

حساسم روت و فلان حرف مفته ببخشید 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش داره خیییلییی اذیت میشه... اصلا این مدلی زندگی کردن قابل تحمل نیست.... خودش مسدود شده نداره قبلن دوس دختر نداشته...

مگه شما از گذشتت چیزی گفته بودی؟! 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خودش داره خیییلییی اذیت میشه... اصلا این مدلی زندگی کردن قابل تحمل نیست.... خودش مسدود شده نداره قبل ...

من یه ازدواج داشتم روز اول همه چیزو بهش گفتم اونم گفت

این ادم شمارو افسرده میکنه.. ب اسم عشقو حساسیت و کوفت و زهرمار بلایی سرت میاره ک هرروز ارزو کنی ک ای کاش میمردی و زنش نمیشدی.. جای توبودم بهش میگفتم بره گم شه  ..فقط منی ک باهمچین ادمی پانزده ساله دارم زندگی میکنم میدونم چی در انتظارته... رحم کن ب خودت. عشق و علاقه ای ک بخواد باعث ازار یک زن بشه بهتر ک نباشه هیچ وقن نزاشت تو شبکه های اجتماعی باشم الانم ک اینستا دارم خودش جد و ابادشو فالو کرده اما منو نمیزاره کسیو فالو کنم. یاحتی عکسی از خودم بزارم. سالهای اول خطمو دایورت کرده بود روی گوشیه خودش کل فامیل فوشش میدادن ک ما بتو زنگ میزنیم اون جواب میده این چ ادمیه.. نمیزاشت با پسر عمم احوال پرسی کنم.ب هربهونه بت فامیلم قطع رابطه میکرد. مرگ واسه اینا کمه.. ب قران ک مرگم کمشونه. هرچقد از بدبختیام بگم تموم نمیشن.. دوس داری برده شی زندانی بشی بسم الله.. تکلیفتو همین اول راه روشن کن.. جنگ اول به از صلح اخر.. 

من یه ازدواج داشتم روز اول همه چیزو بهش گفتم اونم گفت

اگه ایشونم قبلن دوس دختری نامزدی چیزی داشته شمام مث خودش رفتار کنه تحت فشارش بذار ببینه چقد بده این کار

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹