2777
2789
عنوان

کسیو ندارم کمکم کنه توروخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوف خدا به دادت برسه ببین حداقل یبار به پسره بگو بیاد خواستگاریت

بخدا اگه میتونست من اصلا با همین شرایط میرفتم باهاش زندگی میکردم خیلی هم خوشبخت تر از الانم بودم

ولی میدونم نمیشه جفتمون میدونیم

بابامم اگه بفهمه کسیو دوست دارم بدتر از الان اذیت میکنه

انشاءالله که درست میشه ولی سعی کن از دلشان دربیاری با مادرت صحبت کن درست میشه

ان شاء الله 

توروخدا برام دعا کنید

از دیروز تا حالا کارم گریه شده

خیلی دلم شکسته

به هیچ وجه یهویی و با یکی که یهو از راه رسیده ازدواج نکن 

اگر یکم خانوادت حساس باشنم میتونی یکم اعتصاب کنی غذا نخوری باهاشون، گریه کن همش، باهاشون حرف بزن بگو میخواین منو بدبخت کنید فلان، تهدیدشون کن به خودکشی حتی

سر آیندت قمار نکن 🥲

به هیچ وجه یهویی و با یکی که یهو از راه رسیده ازدواج نکن اگر یکم خانوادت حساس باشنم میتونی یکم اعتصا ...

این کارا عصبی ترش نمیکنه؟ اگه بدتر لج کنه چی

بخدا نمیخوام اینجوری زندگی کنم آخه من مگه چند سالمه که همچین دغدغه ای برام ساختن

بخوامم نمیتونن با خوشایند یکی دیگه واسه زندگیم تصمیم بگیرم

میشه منم مشکلی ندارم ولی با شرایط الانش بیاد مطمئنم خانوادم نمیذارن امکان نداره همین بابام رضایت بده

عزیزم کاری با رفتار بابات ندارم عصبانی بوده نسنجیده حرف زده...ولی شما این پسری رو که دوست داری چقدر میشناسی آیا جنم کار کردن داره آیا میتونه تو زندگی پیشرفت کنه ...در کنارش به آرامش میرسی .از نظر فرهنگی و اعتقادی باهاش همسطحی 

اگه بازم انتخابت ایشونه و همچنان مصممی که هم دوستش داری هم میتونی بهش تکیه کنی حتما بگو بیاد خواستگاری چون هیچ جوره دل به کس دیگه ایی نمیدی 

اسی توکل کن بر خدا و زیاد نگران حرف پدرت نباش ایشون اگه علاقه شما رو ببینه سرسختی نمیکنه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

این کارا عصبی ترش نمیکنه؟ اگه بدتر لج کنه چیبخدا نمیخوام اینجوری زندگی کنم آخه من مگه چند سالمه که ه ...

نمیدونم من ۱۴ سالم بود میخواستن این بلا رو سرم بیارن

مامانم و بابام هر دو راضی بودن از طرف. ولی خب مثلا خالم مخالف بود اون با مامانم حرف زد. بابامم راه اومد که من میخوام درس بخونم و اذیتم نکنن. خیلی بد بود. یه مدت طولانی افسردگی گرفتم بعدش. میفهمم چه حسی داری 🥲