2777
2789

سلام دوستان 

من یک خاستگار داشتم فامیل  بود

بعدش اینا آمدن خاستگاری ما جواب ندادیم محرم شد

بعد محرم ما گفتیم بیان دختر پسر همو ببینن اینا بعدش اینا گفتن ما فعلا شرایطمون اوکی نیست نمیتونیم بیایم

بعدش ما چیزی نگفتیم 

بعد یک هفته بعد پسره امدع ب من پیام داد باهم صمیمی شدیم فلان

اما الان باهم در ارتباطیم

و خانواده من درجریان نیستن اما انگاری خانواده اون میدونن 

و پسره هنوز نیومده صحبت کنه رسمی

میگه فعلا شرایطمون اوکی نیست

بنظرتون من چیکار کنم رابطمو با این شخص ادامه بدم یا نه ن

ممنون میشم بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلشون چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مالی

خانوادتودرجریان بذار

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
توی این شرایط خانواده رو حتما در جریان بزاربازم خواستگار داری؟چطور آدمیه

ببین می‌دونن پیام داده شرایطش گفته اما نمی‌دونن الان صمیمی شدیم

این ک آدم خوبیه از همه نظر من اوکیم باهاش راضیم 

خدمم تو صحبت عاش متوجه شدم به فکر این هست ک زودتر بیاد جلو اینا

خاستگار داشتم اما خوب هیچ کدومشون پسندم نبوده تا حرلا

می‌دونن پیام داده خواسته حرف بزنه شرایطش بگهاما فکر میکنن دیگه بعدش باهم حرف نزدیمیعنی نمی‌دونن الان ...

بامامانت همه چیزودرمیون بذار

ببین می‌دونن پیام داده شرایطش گفته اما نمی‌دونن الان صمیمی شدیماین ک آدم خوبیه از همه نظر من اوکیم ب ...

اگه آدم خوبیه و ارزشش رو داره،صبر کن اوکیه ولی نه خیلی زیاد مثلا چندین سال

اینطور که گفتی آدم خوبیه خودشم میخواد بیاد جلو

اگه آدم خوبیه و ارزشش رو داره،صبر کن اوکیه ولی نه خیلی زیاد مثلا چندین سالاینطور که گفتی آدم خوبیه خ ...

ن بابا ب سال ک نمی‌رسه 😐

فوق فوقش تا اردیبهشت اینا صبر کنه برای عقد

شایدم زودتر آمد مثلا تا آخر سال