2777
2789

چه جوری؟ من یه دوستم یه خواسته نابجایی ازم داشت هرچی توضیح میدادم نمی تونم انجامش بدم باز اصرار میکرد اعصابم خرد شد دیگه جواب زنگ وپیامشو ندادم خیلی خشنم؟ حالاهی معذرتخواهی میکنه ولی وقتی رواعصاب من راه میرفت باید فکرشو میکرد .ازم میخواست یکی اقواممون یه جایی پارتیش شه مشکلی که داشت رو حل کنه.خواسته اش بزرگ بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دوست چیه آخه همش دردسره صد بار یهو جواب تلفن و پیام ندادم مثلا

آخه یه وقت درحد درددلی یاحل مسائل کوچک میشه رو دوست حساب کرد ولی اینکه مشکلات بزرگ زندگیتو رو دوشش بزاری به نظرم بی شعوریه

اره دوست چندین سالم  پارسال یهویی کمرنگ شد بعد فهمیدم عقد کرده و بهم نگفته باهاش سرسنگین بودم ولی باخودم میگفتم بیخیال مجلس خودشه حتما دوست نداشته دعوتم کنه تااینکه،امسال فهمیدم که دوسه تا از راز هامو و چهارتا چاخان گذاشته روش به بقیه گفته.

انفالوش کردم ودیگه پیام نمیدم بهش،البته اون پیام میده ولی خیلی سرد جوابشو میدم وکاش میتونستم کامل اززندگیم بندازمش بیرون ولی فامیلیم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

آره ، با یکی دوست بودم بیش از حد ساده لوح و احمق بود هر روز میرفت تو این گزوههای چت گول یه پسریو میخورد باهاش دوست میشد همش میگفت این عاشقمه فلان و...

بعد همش بهش میگفتم سر عقل بیا ولی انگار داشتم با دیوار حرف میزدم 

بعد دیگه اعصابم از دستش خورد بود کم کم ارتباطمو قطع کردم تقریباً 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚