2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان یه میکاپ آرتیست و کسی که تقریباً همه آرایشگاه های استانی امتحان کرده میتونم بگم هیچچچکی به اندازه خودت قلق صورتت دستش نیست وسایلای خوب بخر خودت خودتو میکاپ کن

به عنوان یه میکاپ آرتیست و کسی که تقریباً همه آرایشگاه های استانی امتحان کرده میتونم بگم هیچچچکی به ...

با اجازه اسی میتونید یه ریملی که مژه هارو مشکی و پرپشت عین مژه کاشته بکنه معرفی کنید؟

_
به عنوان یه میکاپ آرتیست و کسی که تقریباً همه آرایشگاه های استانی امتحان کرده میتونم بگم هیچچچکی به ...

من اصلا بلد نیستم 

حتی ی آرایش معمولی🥲

کلاس خودآرایی باید برم؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
با اجازه اسی میتونید یه ریملی که مژه هارو مشکی و پرپشت عین مژه کاشته بکنه معرفی کنید؟

اسنس کالیستا خوبن قیمتشون هم مناسب در کل تو مژه ریسه ای بگیر چند تا دونه به انتهای چشمت وصل کن بعد ریمل بزن چشماتو شهلا میکنه

تاحالام ارایشگاه نرفتم زیر دست کسی ارایش نکردم خیلی استرس دارم بد بشه

قطعا اگه بهترین آرایشم برات انجام بدن پسندت نمیشه من مشتریایی مثل تو زیاد داشتم ک میکاپ بنظر خودم بنظر بقیه خیلی خوب بوده ولی خودش دوست نداشته چون خودشو تاحالا با میکاپ سنگین یا کرم پودر سنگین ندیده چشماش عادت نداره حتی خودمم ک برای حنابندونم میکاپ شدم همه بهم میگفتن عروسک شدی خیلییی خوشگل شدی ولی خودم از چهره خودم متنفر بودم 😂