2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو بترسونم راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 45 پست
پس چیکار کنم🥲

عزیزم بی محلی کن بهش

مثلا ازت تمکین خواست بگو تا رفتاراتو درست نکنی خبری نیست

پیشنهاد بده مشاوره برید 

اگه درست نشد 

و دل خودت راضی بود که به این زندگی خاتمه بدی درخواست طلاق بده

دورت بگردم خانوادت یک روز یا نهایت دوروز بگن نه ما نمیزاریم بیای خونه ما و فلان اخرش که چی نمیزارن تو کوچه خیابون بمونی 

بامهریه ت یه حرفه یادبگیر مستقل بشی

فقط و فقط رهاش کن برا یه مدتی برو یه جا مطمئن باش به پات میوفته تا برگردی

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا این کارو نکن 

نمیترسه که 

فقط بهت ترحم می‌کنه!!!!

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

الان قدرت اینو دادم خودمو بکشم در این حد حالم بده از زندگی من کلی خودزنی زدم کلی قرص خوردم🥲 از بچگی ...

تا اینجا مشکل خودتی گلم

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

با خودکشی هم درست نمیشه مطمئن باش تونمیتونی یه شبه اخلاق چندساله اونوتغییربدی بنظرم به خودت صدمه نزن آدم با خودکشی نمیمیره هزاران بلاسرش میادمن دخترعموم کلی قرص خورد الان بچه دارنمیشه

الان قدرت اینو دادم خودمو بکشم در این حد حالم بده از زندگی من کلی خودزنی زدم کلی قرص خوردم🥲 از بچگی ...

بنده خدا داری به خودت ضربه میزنی با اعصابو روان خودت بازی میکنی....بر فرض ممکن قرص خوردی و دور از جون فوت شدی....دورو برت تا ی هفته یادشونه....کمکم برای شوهرت زن میگیرن....همه تورو فراموش میکنن....حالا تو میمونی و اعمالت

نکن خواهر،،نکن..هیچکس تو این دنیا ارزش نداره که بخوای خودتو بکشی....تودمسیر ما ی خانومی خودشو دار زد و مرد....بچه ی ۲ سالش مونده زیر دست....بنظرت الان خوب شد