یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قصدشون بیشتر فضولی.....دقیقا همین افراد خودشون مشکلات زیادی دارن که برای سرپوش گذاشتن روی اونا بقیه ...
خدا کنه خدا حقمو ازشون بگیره.شوهر نامردم براش همه کار میکردم همه کار آخرش خیانت کرد طلاقم داد باورت میشه هزار تومن هم بهم نداد الانم خرج بچه مونو نمیده .منم هزار تا مریضی گرفتم اینقد کار میکنم فقط خدا میدونه دستام مثل ی زن جوون نیس مثل دست مادر بزرگ هاست لباس برا خودم نمیخرم برای پسرم میخرم میگم میره مدرسه پیش بچه ها خجالت نکشه خودم ناهار نمیخورم گاهی بمونه برای شام پسرم خداروشکر تا حالا دستم جلو کسی دراز نکردم ابرو خودم رو نبردم .از خدا میخوام حقمو از شوهرم بگیره چون خیلی زندگی رو برامون سخت کرد و اینکه این آدما ک دلم می شکنن خدا به سرشون بیاره ب حق لباس تشنه حضرت علی اصغر(ع)🥺
ابتدایی بچس ولی قشنگ میفهمه که ما با اونا فرق داریم .امروز میگفت شب یلدا کجا بریم.گفتم هیج جا خودمون ...
اگه خونه خانواده یا دوست و آشنایی میتونی بری یا دعوت کن
اگه نه بزار براش خاطره شه با هم به میز کوچیک بچینین براش از جشن و فلسفه یلدا بگو پرده خانی شاهنامه توی اینترنت هست مخصوصا کودکانش باهم ببینین فیلم و آهنگ دانلود کن باهم ببینین برقصین
خدا کنه خدا حقمو ازشون بگیره.شوهر نامردم براش همه کار میکردم همه کار آخرش خیانت کرد طلاقم داد باورت ...
نه خوبیهای شما بی پاسخ میمونه نه بدیهای اون مرد ....مدیونی فکر کنی چیزی تو این دنیا بی جواب میمونه ...ذاتشون خیانتکار بوده و بعدی و بعدی و ......خداروشکر که پیشت نیست