شمال عزیزم.مخصوصا خانواده پدرم که دختر عمه م شوهرش اذیتش میکرد یک روز پسر عمه هام که میشن پسر خاله ی دختر عمه م رفتن شوهر دختر عمه م رو ادب کردن و دختر عمه م با بچه رو آوردن خونه عمه م. بعد شوهر دختر عمه م اومد دختر عمه م رو تهدید کرد زنگ زدن به بابام. بابام با مامور رفت اونجا و شوهرشو گرفتن. کلا خداروشکر اگر دختری جدا بشه اصلا بد نمیدونن و دلسوزی هم نمیکنن انگار طبیعیه.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من همچین موردی و تجربه نکردم، فقط یه بار مامان دوستم گفت چرا از بین خواستگارات ،یکی و انتخاب نمیکنی؟ با خنده بهش گفتم، من مثل دخترای فامیلتون، پیشرفت و اینارو ، تو ازدواج و شوهر کردن نمیبینم...و تا به این لحظه حرفی نزده.
میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ 🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍
قصدشون بیشتر فضولی.....دقیقا همین افراد خودشون مشکلات زیادی دارن که برای سرپوش گذاشتن روی اونا بقیه رو تخریب میکنن ....وگرنه آدم سالم و خدا دوست اشاره هم نمیکنه که کسی اذیت بشه ...ویادتون باشه زمین بدجور گرده و به چشم دیدم کارما ادما رو ول نمیکنه
عزیزدلم هر چی بود گذشت همین ک خونه جدا داری عالیه... پسرت از الان هر چی تجربه کرد پای توئه ها یعنی چی میشینیم گریه میکنیم... خب نباش تو اون محیط... ببرش پارک دو نفری خوش بگذرونیم... محکم باش تا این زمانم بگذره ... بچت کمترین آسیبو ببینه.. اون درک درستی از ماجرا نداره بیشتر از دید تو ماجرا رو میبینه پس قوی باش کم اه و ناله کن دنبال راه حل باش ک الان برات چی بهتره
من چی بگم که مادرم بهم میخندید میگفت ببین چجوری زندگی کردی که شوهرت ولت کرده😔
من هرویینی بود جدا شدم با بابام دعوام شد گفت بخاطر اخلاقته طلاقت داد گفتم اره تو راست میگی من خو درخواست طلاق دادم و حکم طلاق غیابی دادگاه بهم داد دادگاه فهمید تو نفهمیدی