2777
2789
عنوان

چرا بعد طلاق اطرافیان ادم رو اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 52 پست
اصالتتون کجاییی ندیدم تا به حال افرین

شمال عزیزم.مخصوصا خانواده پدرم که دختر عمه م شوهرش اذیتش می‌کرد یک روز پسر عمه هام که میشن پسر خاله ی دختر عمه م رفتن شوهر دختر عمه م رو ادب کردن و دختر عمه م با بچه رو آوردن خونه عمه م. بعد شوهر دختر عمه م اومد دختر عمه م رو تهدید کرد زنگ زدن به بابام. بابام با مامور رفت اونجا و شوهرشو گرفتن. کلا خداروشکر اگر دختری جدا بشه اصلا بد نمیدونن و دلسوزی هم نمیکنن انگار طبیعیه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جالبه وقتی شوهر داشتم شام و ناهار میدادم بهشون یا کادو میدادم بچه هاشون الان ک شوهر ندارم چون ن ...

حق داری من که خیلیا رو سپردم به خدا جوابشون بده با کسایی هم که میشده قطع رابطه کردم تو هم همین کارو بکن 

چند سالشه پسرت؟

ابتدایی بچس ولی قشنگ میفهمه که ما با اونا فرق داریم .امروز میگفت شب یلدا کجا بریم.گفتم هیج جا خودمون دوتایی هستیم یکم دپرس شد رفت مدرسه.

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

سرهمین ۱۰سال پیش باهمشون کات کردم الان فکرمیکنن افسردگی دارم که نمیرم قیافه💩روببینم درصورتی که من اوناروآدم حساب نمیکنم که نمیرم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من همچین موردی و تجربه نکردم، فقط یه بار مامان دوستم گفت چرا از بین خواستگارات ،یکی و انتخاب نمیکنی؟ با خنده بهش گفتم، من مثل دخترای فامیلتون، پیشرفت و اینارو ، تو ازدواج و شوهر کردن نمیبینم...و تا به این لحظه حرفی نزده.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
خیلی جالبه وقتی شوهر داشتم شام و ناهار میدادم بهشون یا کادو میدادم بچه هاشون الان ک شوهر ندارم چون ن ...

غلط کردن بیشعور های بی فرهنگ

محل نده بهشون

چوب خدا صدا نداره

خانه شماره 12 میدان گریمولد

قصدشون بیشتر فضولی.....دقیقا همین افراد خودشون مشکلات زیادی دارن که برای سرپوش گذاشتن روی اونا بقیه رو تخریب میکنن ....وگرنه آدم سالم و خدا دوست اشاره هم نمیکنه که کسی اذیت بشه ...ویادتون باشه زمین بدجور گرده و به چشم دیدم کارما ادما رو ول نمیکنه 

عزیزدلم هر چی بود گذشت همین ک خونه جدا داری عالیه... پسرت از الان هر چی تجربه کرد پای توئه ها یعنی چی میشینیم گریه میکنیم... خب نباش تو اون محیط... ببرش پارک دو نفری خوش بگذرونیم... محکم باش تا این زمانم بگذره ... بچت کمترین آسیبو ببینه.. اون درک درستی از ماجرا نداره بیشتر از دید تو ماجرا رو میبینه پس قوی باش کم اه و ناله کن دنبال راه حل باش ک الان برات چی بهتره 

شمال عزیزم.مخصوصا خانواده پدرم که دختر عمه م شوهرش اذیتش می‌کرد یک روز پسر عمه هام که میشن پسر خاله ...

اینا ادم نیستن فرشته خدان

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
خدا خیرشون بده به حق حضرت زهرا میدونی چقد ثواب داره .ولی تو فامیل های ما حتی به بچه هاشون یاد دادن ب ...

وااای نکن تو رو خدا اینجوری 

حداقل به خاطر پسرت 

گناه داره حس کمبود پیدا میکنه

میمونه تو ذهنش

نرو خونشون 

پسرت ببر پارک بخدا غریبه ها صد شرف دارن به فک و فامیل و آشنا

من چی بگم که مادرم بهم می‌خندید می‌گفت ببین چجوری زندگی کردی که شوهرت ولت کرده😔

این مادر منه

هیچ وقت مادر نبود برام

فقط منت گذاشته

انگار من گفتم من و دنیا بیار😭

من چی بگم که مادرم بهم می‌خندید می‌گفت ببین چجوری زندگی کردی که شوهرت ولت کرده😔

من هرویینی بود جدا شدم با بابام دعوام شد گفت بخاطر اخلاقته طلاقت داد گفتم اره تو راست میگی من خو درخواست طلاق  دادم و حکم طلاق غیابی دادگاه بهم داد دادگاه فهمید تو نفهمیدی 

با بابام زندگی میکنم ولی هیچ موقع نمیبخشمش