2777
2789

چرا اینقد اطرافیان ادم رو اذیت میکنن؟مگه کسی ک جدا میشه گناه کرده .زندگیش خراب شده برگشته غصه خودش کم نیس اطرافیان هم ادم رو حرص میدن

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ادما اکثرشون نفهم و بیشعورن دور از جون جمع

مهم نیس طلاق گرفتی  مجردی ازدواج نکردی بخدا که همیشه دهنشون بازه که یچی بگن اذیتت کنن فقط باید اهمیت ندی چون دهن این مردم همیشه بازه همیشه دنبال زیر بغل مارن که کسی حرص بدن ولشون کن روخودت تمرکز کن

برن بمیرن همشون در دهن این جماعت همیشه بازه بزار گوه بخورن به یه ورتم نباشه گلم

خیلی جالبه وقتی شوهر داشتم شام و ناهار میدادم بهشون یا کادو میدادم بچه هاشون الان ک شوهر ندارم چون نفعی ندارم دیگه براشون اذیتم میکنن میگن تو ادم بودی زندگیت رو حفظ میکردی 😔آخه کی میتونه با خیانت شوهر کنار بیاد تا من بیام

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
خیلی جالبه وقتی شوهر داشتم شام و ناهار میدادم بهشون یا کادو میدادم بچه هاشون الان ک شوهر ندارم چون ن ...

گوه خوردن همشون 🤚

بیخیال برا خودت و حال دل خودت زندگی کن ازشون دوری کن 

نمیتونی دوری کنی یاد بگیر ادم حسابشون نکن 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

خیلی جالبه وقتی شوهر داشتم شام و ناهار میدادم بهشون یا کادو میدادم بچه هاشون الان ک شوهر ندارم چون ن ...

عزیزم به حرفاشون توجه نکن رفت و امدتو کم کن یا کلا قطع کن

تمرکزت رو روی خودت بزار خودت اولویت زندگیت باش

چقدر فامیلامون با درک شعورن آفرین

ممنونم عزیزم، کلا خداروشکر به دختر اهمیت میدن. دختر عمه م که جدا شده بود بچه کوچیک داشت همه مدام بچه ش رو دعوت میکردن و تحویل میگرفتن حس کمبود نکنه. 

این که خیلی ها به زندگیشون ادامه میدن یه دلیلش همینه

اطرافیان نفهم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

زندگی همینه من خودم تا وقتی مجرد بودم همه گیر میدادن که چرا ازدواح نمیکنی الان عقد کردیم همش گیر میدن که زودتر عروسی کن حالا دوماهه عقدم همش!!! 

اگر بخوای به بقیه جواب زندگیتو پس بدی پیر شدی