2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب ریزه باشه که ضعف بدنی و اینا داره حامله شدن که افتخار نیست تو 15 سالگی خواهر

من گفتم افتخاره ؟😐

توانایی بارداری هست دیگه تو این سن گرچه خیلی اشتباهه و نباید بگی آره چون به بلوغ جنسی رسیدم باید ازدواج کنم و بچه بیارم زندگیت تباه میشه هنوز کودک باشی و یه نوزاد داشته باشی 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

تو هم به موقعش شوهر دوست میشی بزار وقتش برسه

نه اینکه نخام ازدواج کنم همش میترسم که ی وقت بدبخت بشم خیلی چیزارو از دست بدم ترس از رابطه ج هم دارم از ۱۳ سالگیم اینجور بودم

من کلا به ازدواج تمایلی ندارم خداروشکر خاستگاری هم ندارم

منم😂🥲

مردای این زمونه غیرت ندارن ابهت ندارن آدم می‌ترسه با یکی بره زیر سقف

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

من گفتم افتخاره ؟😐توانایی بارداری هست دیگه تو این سن گرچه خیلی اشتباهه و نباید بگی آره چون به بلوغ ...

من تو ۱۵ سالگیم با دوستامو میرفتیم پشت کوه اهنگ شراره مبخونیدم میرقصیدم😂

من تو ۱۵ سالگیم با دوستامو میرفتیم پشت کوه اهنگ شراره مبخونیدم میرقصیدم😂

من ۱۵ سالگی لبه های و ا ژنم رشد می‌کردن فک میکردم دوتا زخم به حالت گوشته که باید کَنده بشن و با دستم می‌کشیدمشون🤣😂