2777
2789

دقیقا یه هفته قبل از موعدم(دو روز بعد از نزدیکی) درد خیلی شدید پریودی داشتم ،تا چند روز بعدشم تیرکشیدن تخمدان ،کشیدگی رحم ،تیرکشیدن و حس کشیده شدن دور و وسط ناف ،خوابالودگی زیاد،نفخ بی دلیل ،زود و بی دلیل عصبی شدن ،

گاهی حساس شدن نوک سینه (که الان دوسه روزه رفع شده )درد پهلو و کمر داشتم 

امروز سه روز میشه که از موعد پریودم گذشته خیلی کم حس پریودی میاد و بعد کامل میره و تقریباً هیچ علائم دیگه ای ندارم ،بجز حس تیرکشیدن و کشیدگی خفیف زیر شکم و دور ناف

کسی با این علائم باردار بوده؟

به نظرتون کی بی بی چک بزارم ؟ 

(اصولا دوره های من ۳۰روزه هست ولی این سه ماه گذشته بخاطر رژیم نامنظم شده بود ،برای همین نمیدونم دردی که داشتم بابت تخمک‌گذاری بوده یا لانه گزینی ،تو بارداری اولم تجربه ی لک لانه گزینی هم نداشتم)

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین☹️

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

اگر ۳ روز گذشته بزن نشون میده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بارداری باشه باید حداقل ۱۴ روز از زمان اقدام بگذره تا بی بی چک نشون بده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اگر ۳ روز گذشته بزن نشون میده

آخه شنیدم از زمان تخمک گذاری باید دوهفته بگذره ،منم موندم این دردی که داشتم مربوط به تخمک گذاری دیر موقع بوده یا علت دیگه ای داشته ...

اگه تخمک گذاری بوده باشه یکم هفته باید پریودم عقب بمونه فکر کنم 

نمیدونم گیج شدم 

آخه شنیدم از زمان تخمک گذاری باید دوهفته بگذره ،منم موندم این دردی که داشتم مربوط به تخمک گذاری دیر ...

نگاه کاری ب اون نداشته باش 

تو دوره ات اگر ۳۰ روزه بوده بین ۳۳تا ۳۷ روزه میتونی بیبی بزنی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اگر بارداری باشه باید حداقل ۱۴ روز از زمان اقدام بگذره تا بی بی چک نشون بده

یعنی سه شنبه به بعد باید هر دو روز یبار بی بی چک بذارم 

درسته؟

یعنی سه شنبه به بعد باید هر دو روز یبار بی بی چک بذارم درسته؟

آره ۱۴ روز گذشت بی بی چک بزن مثبت شد برو آزمایش 

بی بی چک نیاز نیست هر  دوروزتکرار بشه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نگاه کاری ب اون نداشته باش تو دوره ات اگر ۳۰ روزه بوده بین ۳۳تا ۳۷ روزه میتونی بیبی بزنی

پس من فردا صبح یبار امتحان میکنم☹️

آمادگیشو نداشتم ولی دوس دارم شده باشه

نگاه کاری ب اون نداشته باش تو دوره ات اگر ۳۰ روزه بوده بین ۳۳تا ۳۷ روزه میتونی بیبی بزنی

چیزی که باهم همخونی نداره اینه که کلا این ماه فقط یبار رابطه محافظت نشده داشتم 

اونم دو‌روز قبل از این درد بود(یه هفته مونده به پری بود دردم ) 

برا همین هی نشستم حساب کردم ،گفتم خب الان نباید علائمی شروع بشه پس این همه علائم چیه 

تلقین هم نبوده 

همین الان یکی از سینه هام نوکش تا وسط داره تیر میکشه 

اصلا نمیدونم چم شده این ماه

آره ۱۴ روز گذشت بی بی چک بزن مثبت شد برو آزمایش بی بی چک نیاز نیست هر دوروزتکرار بشه

مرسی قربونت برم 

من یه پسر دارم واسم دعا کن خدا یه دخملی بهم بده 

از نظر روحی به جواب مثبت بارداریم نیاز دارم

بااینکه تو فکرش نبودیم🥲