2777
2789
عنوان

هرسوالی داری میتونی ازم بپرسی حتی سوال های عجیب ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 67 پست
خواب دیدم ینفر اومد گفت باباتو دیدم گفته در جواب سوالات بهت بگم یا ارحم الراحمین و ادمه ام داشت ...

روح انسان کامله و جواب بسیاری از سوالاتو میدونه فقط در حال حاظر بسیاری از دانسته های خودشو فراموش کرده ( چون باید فراموش بشه تا بتونیم به زندگی مادی ادامه بدیم) گاها ما نیاز به جواب یک سوال داریم که ناخوداگاه ما پاسخو میدونه و در قالب واقعیت ها بهمون الهام میشه چیزهایی که برای ما قابل درک باشن مثل خواب

خیر این موضوع کاملا اشتباهه داشتن موکل به خودی خود رخ نمیده مگر اینکه خودتون اقدام کنید که شرایط خاص ...

بعد ی سوال مدتیشن  و مراقبه براچاکراها چاکرا اا رو تمیز میکنه؟  و اینکه زمینه شهود رو برا ادم هموار میکنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صداهای آزار دهنده نبودهیه بار دم غروب یخ پرت کردم از ارتفاعی ،بچه بودم، یکی گفت یواشتر چه خبرته؟؟ نگ ...

ارتعاش شما هم سطح با موجودات دیگر هست و این اتفاقات دلیلش همینه

اسی چجوری میتونیم حالمونو بهتر کنیم؟ مثلا گذشته رو رها کنیم ادم فعالی باشیم کلا راهی برای مقابله با ...

ذهن ساخته شده تا روح بتونه بهش دستور بده یعنی خود حقیقی ما اما به اشتباه ذهن داره روحو کنترل میکنه اگر بتونید کنترل ذهنتون رو به دست بگیرید هرکاری میتونید انجام بدید ، ذهن هرحرفی بشنوه باور میکنه این یک ازمایش ثابت شده هست اگر به یک نفر تلقین کنی اسمان روز سبز رنگه اون اسمان رو سبز میبینه بنابراین از قدرت تلقین استفاده کنید و به باور برسید

مچکرم 💙چند وقت پیش خواب دیدم ک اقواممون جمعن و رفتیم قبرستون هوا هم رو به تاریکی بودشعمم و.. گفتن م ...

خواهش میکنم

این خواب های اشفته علتش اینکه هنوز با مرگ اون عزیز کنار نیومدید و ذهن سعی میکنه با نشان دادن تصاویر مختلف حس شمارو التیام بده

نمیدونم این سوال من هم میتونید جواب بدید یا نهگاهی نیرو و انرژی یا حس عجیب و قوی دارممدتی پیش خانمی ...

شما در ارتعاش بالایی هستید و این بخاطر روح پاک شماست این ارتباط شما با انرژی جهان هستی هست که اگر مثبت استفاده بشه میتونه از اتفاقات بد جلوگیری کنید و اگر میخواید حسش نکنید باید بیشتر خودتونو درگیر زندگی مادی کنید 

بعد ی سوال مدتیشن و مراقبه براچاکراها چاکرا اا رو تمیز میکنه؟ و اینکه زمینه شهود رو برا ادم هموار ...

خیر

چیزی به اسم مراقبت از چاکرا وجود نداره برای بهبود وضعیت روحانی باید ارتباط خوبی با طبیعت برقرار کنید و نکات مثبتو در وجودتون پرورش بدید

شما در ارتعاش بالایی هستید و این بخاطر روح پاک شماست این ارتباط شما با انرژی جهان هستی هست که اگر مث ...

ممنونم که پاسخ دادید🌸

آخه من هرگز درگیر مادیات نبودم و نیستم

پس چطور از این حال دور شم

خیلی اذیت میشم

حسم به شدت قوی و درسته اما برای هیچکس ازش استفاده نمیکنم سوال نکنید دوستان🙏🌸 (تو یه تاپیک از حسم گفتم و سوال کردم چیکار کنم دیگه نداشته باشمش ، که کاربرا دیدن و سوال میکنن ازم)

ممکنه جواب منو بدید 

من چندوقته خیلی خواب زیارت و نذری میبینم در صورتی که اصلا آدم‌مذهبی نیستم 

دلیلش چیه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
چرا معجزه ها فقط زمان قدیم بود الان مثلا دیگه فرزندی بدون پدر متولد نمیشه یا دیگه دریا شکاف برنمیدار ...

افرادی که معجزه انجام میدادن در بالاترین سطح انرژی بودند که میتونستن به انرژی جهان هستی دستور بدن و کارهای ناممکن انجام بدن گاها جادوگرها هم این چنین بودن این افراد از نظر روحانی بسیار قدرت زیادی داشتن و وابستگی به شدت کمی به زندگی مادی داشتن بعدها با اینگونه افراد برخورد درستی نشد و از جامعه ترد شدن هنوز هم ممکنه افراد این چنینی باشن اما اگر بیان کنند زندگیشون به خطر میوفته

ممنونم که پاسخ دادید🌸آخه من هرگز درگیر مادیات نبودم و نیستمپس چطور از این حال دور شمخیلی اذیت میشم

خواهش میکنم 

مادیات فقط ثروت نیست میتونه علم باشه ، خانواده ، دوست یا ...

افرادی که معجزه انجام میدادن در بالاترین سطح انرژی بودند که میتونستن به انرژی جهان هستی دستور بدن و ...

افراد با انرژی بالا میتونستن به جهان دستور بدن ینی چی؟

بنظرم که اینا فقط داستان سرایی بود

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خواهش میکنم مادیات فقط ثروت نیست میتونه علم باشه ، خانواده ، دوست یا ...

بله میدونم

کلا از همه زده شدم

قید دوست و درس و همه رو زدم

خیلی آشفته حالم

بازم مرسی گلم 🌸

حسم به شدت قوی و درسته اما برای هیچکس ازش استفاده نمیکنم سوال نکنید دوستان🙏🌸 (تو یه تاپیک از حسم گفتم و سوال کردم چیکار کنم دیگه نداشته باشمش ، که کاربرا دیدن و سوال میکنن ازم)

ممکنه جواب منو بدید من چندوقته خیلی خواب زیارت و نذری میبینم در صورتی که اصلا آدم‌مذهبی نیستم دلیلش ...

با توجه به جامعه کنونی ما نماز ، زیارت و... از اداب دین میدونیم و اینگونه در ذهن ما ثبت شده از اونجایی که فطرت ما الهی هست یعنی تمایل به خوب بودن داره گاها اگر از این مسیر جداشیم با فرستادن اخطارهایی مارو به سمت مثبت هدایت میکنه یعنی روح شما نیاز به پاکسازی داره و داره اینو بهتون هشدار میده و چون خوب بودن برای شما اینطور تعبیر شده در ناخوداگاهتون به این شکل دیده میشه این اخطارو جدی بگیرید و از الودگی ها دوری کنید