2777
2789
عنوان

هرسوالی داری میتونی ازم بپرسی حتی سوال های عجیب ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 67 پست

ایا شب اول قبر وجود داره

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

اسی من ی تایمی خیلی روی متافیزیک و شاخه های مربوط بهش تمرکز کرده بودم و مطالعه میکردم

تو اون تایم شبا ک میخوابیدم فردارو تاحدی توی خوابم میدیدم و فرداش طبق خوابم هرچی دیده بودم اتفاق میفتاد

بنظرت چی باعث شده ک خوابای اینجوری بیینم؟

بخاطر چشم سومه؟

از وقتی ک مطالعه و تمرکزمو از رو متافیزیک برداشتم(عاشق شدم) دیگه مثل قدیم نیستم خوابام همش پرت و پلا شده. خیلی دوست دارم مثل قبل بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کسایی موکل داشته باشن نشونه هاش چیه

خیر این موضوع کاملا اشتباهه داشتن موکل به خودی خود رخ نمیده مگر اینکه خودتون اقدام کنید که شرایط خاصی میطلبه و از عهده هرکسی برنمیاد برای مثال یکی از شرایطش نخوردن گوشت و فراورده های گوشتی هست 

من حس ششم نیستم علم متافیزیک دارم سوالی دارید بپرسید

سلام عزیزم

ایا داشتن موکل حقیقت داره؟

ایا همزاد و موکل هردو یکین؟

من تو یکی از خواب هام ی نفر رو توی تاریکی دیدم ک بهم الهام شد گفتن موکل هست

با اینکه قبل اون خواب من حتی معنی موکل رو نمیدونستم ولی خوابشو دیدم

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

چرا مادربزرگم به خوابم نمیاد باهام حرف بزنه..

چند باری دیدمش ولی در سکوت بود و گوشه خواب و هیچی نمیگفتش و بقیه حرف میزدن فقط

نکته اییم ک ذهنمو مشغول کرده و همه هی یاداوری میکنن بهم

۲ تیکه طلام ک از اول نوجوونی مادرم خریده بود

ناگهانی چندین سال پیش غیب شد

واقعاااا غیب شدش و نبود توی خونه

و دقیقا عید امسال مادرم یه تیکه طلا بهم قرض داد قشنگ یادمه ک گذاشتم سر جاش ولی مادرم باور نمیکنه

اونم نیست شده کلا😐😂

چرا زندگی ادما اینقد با هم فرق میکنه

چرا بعضیا اینقد مشکلاتشون زیاده ولی بعضیا نه

اینکه خودمون زندگیمونو انتخاب کردیم قبول ندارم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
جن و اینا میترسم آل میترسم بیاد موقع زایمان

انسان ها موقع بیماری ، زایمان در پایین ترین سطح انرژی قرار دارند جایی که ارتعاشات اجنه وجود داره اما عناصر اتش یعنی اجنه هرگز نمیتونن به عنصر خاک انسان ها نفوذ کنن و تغییری ایجاد کنن تنها ممکنه توسط ما دیده بشن

علت خواب دیدن چیه؟ قبل خواب اصلا به اون فرد فکر نکردم از ساعت ۱شب خوابیدم نیم ساعت بعدش بیدار شدم تو همون نیم ساعت خوابشو دیدم عشقمه ولی دوست نیستیم💔

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

نمیدونم سوالت جدیه یا شوخی ولی اگر جدی هستید مسلما اولا مرغ وجود داشته که از تکامل موجودات دیگه بوجو ...

ینی با موجودای دیگ مرغ بوجود اومده؟

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

موکل بهشتی و جهنمی داریم؟

اگر منظورتون موکل خوب و بد هست باید بگم چیزی به اسم خوب و بد براشون تعریف نشده چون انها قدرت اختیار و انتخاب مانند انسان ها ندارند و فقط بنا به هدفی افریده شده اند (این هدف هنوز ناشناخته هست) زمانی که انسان ها موکل میگیرند درواقع با ازار و اذیت اون اجنه وادارش میکنن به انجام کارهایی که دوست نداره و مسلما اگر کینه به دل بگیرند بعدها این ازار و اذیت را تلافی میکنن

بهم گفتن میتونم مدیوم باشم بخاطر صداهایی که میشنیدم ، چیکار کنم ؟🫠 چجور میشه؟؟

اینجا دو حالت برای شما وجود داره یا سطح انرژی پایینی دارید که هم سطح انرژی اجنه هست پس با بالابردن انرژی خودتون از این صداها دوری کنید یا روح پاکی دارید که فرشتگان رو محافظان رو میتونید حس کنید که این مشکلی نداره اگر میخوای متوجه بشی کدومشو میفهمی باید به حست اعتماد کنی اگر این صداها بهت اضطراب میدن یعنی اجنه هستن چون صداهای انها هم سطح ما نیست پس باعث ازار روح میشن و از مدیوم شدن دوری کنید چون شمارو از زندگی مادی جدا میکنه و دیگه لذتی از زندگی نمیبری