2777
2789

اصلا باورم نمیشه

من با این همه تحصیلات 

تو‌ اجتماع بودنم با شخصیتی که برای خودم ساختم گول یه آدمو خوردم اونم اینجوری 

اینجا بچه ها منو میشناسن نمیخوام تکرار کنم شرایطمو 

با پسری آشنا شدم که از ۷ سال پیش میشناختمش اومد با کلی اصرار گفت که قصدم جدیه خانوادم درجریانن برو به خانوادت بگو‌ میخوایم بیایم خواستگاری 

خلاصه یه چند تا دیت گذاشت من نرفتم عکس گل و حلقه فرستاد اره نیومدی برات گرفته بودم 

و از این جهت که شرایط خانوادگیمو کامل میدونست 

شغل خوبی داشت و ادعای عاشقی میکرد قبول کردم 

همون دیت اول از خودش گفت و فامیلیشو که پرسیدم یچیز گفت 

گذشت گذشت دیدم این کلا از خانواده و اینا حرف نمیزنه کلا میپیچونه بحث خانواده رو از خودش اطلاعات نمیده 

یطوری بود که شک کردم حس میکردم یچیزی هست 

یه روز که تو ماشین بودیم پیاده بود داشبوردو دیدم شناسنامه هست نگا کردم دیدم کلا فامیلیش یچیز دیگست 

هیچی نگفتم 

اومد دوباره ازش فامیلیشو پرسیدم دوباره دروغ گفت 

به روش نیاوردم چون‌میترسیدم نمیدونستم تو عصبانیت ممکنه چیکار کنه 

اومدم خونه اسم و فامیلیه اصلیشو زدم دیدم بله 

یه پیج اورده پروفایل قشنگ عکس خودش بیو تاریخ و اسم یه دختر دیگه 

پیج رو فرستادم انکار میکرد 

تا این که گفتم شناسنامشو دیدم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

ادم چقدر میتونه بی شعور باشه شروع کرده بود به تهمت زدن که آرههه زیر سرت یکی دیگه هست اینجوری میکنی 

بدبخت انقدر بیچاره بود یه فامیلیشو درست نمیتونست بگه اونوقت به من تهمت میزد 

خلاصه که مواظب باشین خیلی زیاد پسرا خیلی خطرناک شدن

۷ سال پیشمن میشناختمش ولی در حد خانواده و فامیلی ازش نمیدونستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم گول خورده ام اغفال شده ام اما خداروشکر زود در عرض یک ماه متوجه شده و او را به خدا سپرده و خود را سرزنش ها کردم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

چقد کِرمکی بوده😐

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

خب میگف بخانوادت بگومیام خاستگاری 

توگفتی

بعدنکفتی پس کی میای یانگف چ زمانی کیام یا دلیل چی میاورد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده..؟  ببین کاراتو شدیم دوتا غریبه از...~ نیواد 

خب میگف بخانوادت بگومیام خاستگاری توگفتیبعدنکفتی پس کی میای یانگف چ زمانی کیام یا دلیل چی میاورد

خانواده من قبول نکردن گفتن برو چند ماه بشناس وکرنه اقا ادعا میکرد که یه ماهه میایم خواستگاری