2777
2789
عنوان

برام خاستگارپیداشد🤣😂😂😂😂😂🤨🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارم یجوریه که اگه بیان همکارام و مدیرهم میفهمن وحتی باید ازمدیر اجازه بگیرم ک اونابیان بنظرت اشکال ...

تو محیط کار جای این کارا نیست 

برید بیرون 

اصلا درست نیست تو محیط کار 

همه می‌خوان کلی سوال هم کنن که چیشد و فلان 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ی کافه ای جایی برین محل کار که بدتره اگه نشه همکار میزنه تو سرت اونوقت

نه خب همکارفرق داره اگه نشه پیش همکارام میگم خودم خوشم نیومد نپسندیدم واینا‌.ردش کردم.

ولی اگه خونه بیان بعدش اگه نپسندن واینا  خانوادم میفهمن

کارم یجوریه که اگه بیان همکارام و مدیرهم میفهمن وحتی باید ازمدیر اجازه بگیرم ک اونابیان بنظرت اشکال ...

اگه اینجوریه بهتره بری بیرون 

من محل کارم طوری بود ک توی اتاقم تنها بودم و کسی خبردار نمیشد

نه خب همکارفرق داره اگه نشه پیش همکارام میگم خودم خوشم نیومد نپسندیدم واینا‌.ردش کردم.ولی اگه خونه ب ...

عزیزم هر چی همکار راجب زندگی شخصیت ندونه بهتره 

وقتی این همه جا هست چرا سرکار 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم هر چی همکار راجب زندگی شخصیت ندونه بهتره وقتی این همه جا هست چرا سرکار

درست میگید سعیمومیکنم اونجانباشه

بنظرت کجابریم کافه خوبه؟

واینکه همکارام دیشب فهمیدن جریانو  

اگه نشد به هر دلیلی..مثلا نپسندید پسره یا کلا زنه دیگه پیگیرنشد و تماس نگرفت   اگه همکارام پرسیدن چی بهشون بگم

درست میگید سعیمومیکنم اونجانباشهبنظرت کجابریم کافه خوبه؟واینکه همکارام دیشب فهمیدن جریانو اگه نشد ب ...

اره کافه یا رستوران خوبه 

عزیزم باید سیاست داشته باشید در محیط کار اصلا نباید از زندگی شخصی صحبت بشه 

چه بحث ازدواج چه بحث خانوادگی اصلا جاش تو محیط کار نیست 

لازم نیست توضیح خاصی بدید به همکاراتون

میگی افکار و عقاید مون بهم نمی‌خورد ، یا با شاغل بودن همسرش مشکل داشت