2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سینم نوک نداره میدوشم میدم روزی یبار یا هر سه روز یبار،شیرخشک میدم ...ریزش مو ندارم...ولی ماه پیش تاریخ یکم پریود شدم ،میگن مادری که شیر میده پریود نمیشه ،میشه سوالمو جواب بدین؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من سینم نوک نداره میدوشم میدم روزی یبار یا هر سه روز یبار،شیرخشک میدم ...ریزش مو ندارم...ولی ماه پیش ...

من شیر خودما میدم روزی ۲ بار شیر خشک میدم 

منم نوک نداشت ولی یک مدت تلاش کردم دادم بچه خورد خوب شد

من شیر خودما میدم روزی ۲ بار شیر خشک میدم منم نوک نداشت ولی یک مدت تلاش کردم دادم بچه خورد خوب شد

پریود میشی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
۵ ماهه

تو ۴و۵ ماهگی هم موهای بچه میریزه هم مادراینا موهاییکه تو بارداری رفته بود تو فاز استراحت الان میریزه  یکی دو ماه دیگه بهتر میشه منم اینجوری بودم موهامو کوتاه کردم و دو ساعت قبل از حموم با روغن نعناع رزماری و نارگیل موهامو ماساژ میدادم بعددو ساعت میشستم هفته ای سه بار دیگه اصلا نریخت 

من پایان ۳ ماهگی دخترم شدم دیگه نشدم نمیدونم طبیعیه یا نه

منم بچم سه ماهش شد ،شدم 

این ماه منتظرم ببینم چی میشه