2777
2789
عنوان

کار مشکوک تو دیوار

37 بازدید | 6 پست

یه اگهی توی دیوار دیدم که مربوط به بادکنک ارایی و گل ارایی و این چیزا بود نوشته بود حانم مجرد از ۲۰تا ۳۵سال ،من پیام دادم بهش و یکم سوالای معمولی پرسید و بعد یسری سوالای عجیب پرسید مثلا گفت به پول نیاز داری؟ که من هیچی ننوشتم ،بعد ازش پرسیدم شما خودتون خانمید یا همکاراتون خانمن ؟گفت من همکار ندارم فقط خودمم و خودمم خانم نیستم ،ازش پرسیدم ادرس مغازت کجاست گفت مغازه ندارم انلاین کار میکنم و تازگی جایی رو به عنوان کارگاه اجاره کردم،منم حس خوبی از این کار نگرفتم چون هم تاکید به تجرد داشت هم اینکه کار کردن یه اقا با یه خانم تنها یه جوریه😂در اخر منم عذر خواهی کردم و خدا حافظی ولی هنوز سین نکرده

بنظر شما من حساس و بد بینم؟؟؟؟

افرین درست حدس زدی

جدی؟یکی دیگه هم بود چند روز پیش نوشته بود منشی خانم تا ۳۵سال بعد که پیام دادم گفت تو انبار باید کار کنی و حساب کتاب برسی و مشتری جذب کنی و به حساب کتاب برسی ،محیط هم همه مرد بودن ،کارگر و اینا کارفرما هم مرد بود ولی اون به تجرد این چیزا کار نداشت اصلا ،ولی واقعا سواله چرا کارا اینجوری شدنننن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید