2777
2789

۵ سال با من بود 

من اولین رابطم بود از ی خانواده خوب و با وضع مالی خوب بودم 

ی پیج اینستا داشتم فقط توش دختر و فامیل بود

ظاهرمم خوب و امروزی بود

این مرد ۵ سال به من میگفت دختر پیجش باید خصوصی باشه با لباس باز نباید باشع پیجش نباید عمومی باشه مرد نباید قبول کنه تو پیجش

بعد ۵ سال منو ول کرد رفت با دختری که نه تنها پیجش بازه بلکه تو استخرم عکس داره 

کلی هم مهمونی رفته با لباسای باز 

قیافشم بخدا معمولیه

واقعا همه مردا دروغ میگن دنبال پاکین

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پنج سال چراموندی باهاش

بخدا خرم کرد

من جدا میشدم گریه میکرد میومد دم خونمون

الان من شدم بده

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
خب واسه سرگرمی اره دختره خراب و داف میخان اما واسه زندگی افتاب مهتاب ندیده میخان

دختر داف و پلنگ رو با سلام و صلوات میگیرن و رو سرشون میذارن عزیزم

زورشون فقط به دخترای ساده و مظلوم و تو سری خور میرسه

🏃🏻‍♀️

الان همون پلنگارو میگیرن اون قدیم بود

از منی ک 4 تا عمویِ دم بخت و امروزی و یه نیسان پسرخاله ی امروزی دارم دیگه میدونم سلیقشون تاحدودی واسه انتخاب همسر چیه و همه ی مردا همینن واسه ازدواج زن پاک و نچرال میخان

خب واسه سرگرمی اره دختره خراب و داف میخان اما واسه زندگی افتاب مهتاب ندیده میخان

نه عزیزم اخرش همینا رو میگیرن چون بلدن ادا بیان و خوب نشون بدن خودشونو