2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین شب چله خونه مادرشوهرتون میرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 46 پست
بنظرم خودتو بزن ب دلدرد چن روز مونده ب یلدا برو خونه بابات ب شوهرت بگو بگه چن روز رفته اونجا بمونه ا ...

شوهرم میدونه اصلا حالم خوب نیست واقعا دل درد و کمردرد دارم

گناه من سادگی بود .
ده ساله بله همیشه میرفتیم تو یه ساختمونیم

اگه احیانا اون خانم باردار نیومد برو ولی اگر اومد زنگ بزن با مهربونی به مادرشوهرت بگو نمی تونی بری . با مهربونی بی دل چرکین هم نمی شن . به امید خدا دامنت سبز میشه 

✔️ خبرنگار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جدای اینکه زن باردار اونجا هست تو الان اصلا حالت خوب نیست پس به خودت زمان بده واستراحت کن

حتما برو خونه مادرت حال و هواتم عوض میشه 

میدونم سقط کردی سخته درکت میکنم اما اصلا خودتو نباز سعی کن خیلی زود سر پا بشی و به خودت برسی و حتما یه دکتر خوب بروان شاءالله به سلامتی خیلی زود باردار بشی و نی نی تو به سلامتی بغل بگیری 🌺

من باشم بروی خودم نمیارم و شاد و خندان تیپ میزنم آرایش میکنم میرم چون قطعا اگه نری برات حرف در میارن ...

بحث حسودی نیست دلم شکسته و واقعا تحمل ندارم

گناه من سادگی بود .
برو همون استرس و افسردگی باعث سقط میشه زندگی رو راحت بگیر تغذیه خوب داشته باش ورزش کن دکتر تو تغییر ...

انقدر سروصدا میکنن من واقعا تحمل ندارم 

درسته متاسفانه من خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم و شاید به خاطر همین سقط دارم 

گناه من سادگی بود .
با توصیفی که کردی نری بهتره کاش خونه پدرت هم نری و کلا شوهرت یه سفر کوتاه ببرتت روحیت عوض شه حتی دو ...

انشا...همینی که میگی اتفاق بیافته چندساله دنباله دوا و درمان هستیم

گناه من سادگی بود .
انقدر سروصدا میکنن من واقعا تحمل ندارم درسته متاسفانه من خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم و شاید به خاطر ...

ببین ممکنه بگن حسودی کرده اتفاقا برو خودتو نشون بده ولی نرقص 

یه مدت هم بیخیال بچه شو بجاش برو یه مدت سفر بعد هم به تغذیه ات برس ورزش کن 

بیخیال باش بعد یه مدت میبینی دوباره نی نی دار شدی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم جدای اینکه زن باردار اونجا هست تو الان اصلا حالت خوب نیست پس به خودت زمان بده واستراحت کنحتما ...

اخه میدونی خونواده شوهرم میگن ۴ تا پله است بیاد پایین به جای اینکه بالا بشینه بیاین اینجا شب چله ولی من واسم مهم نیست حال خودم اصلا روبه راه نیست نمیرم

گناه من سادگی بود .
خب باردار باشن مهم نیس اصلا اتفاقا برو ک نگن ضعف داره خدا بازم بهت نگاه میکنه مطمعن باش حسرت کسی رو ...

حسرت نمیخورم ولی تو فامیل همه بچه دارن به غیر من الان ۵ نفر حامله بودن مال من سقط شد اگه یه بچه داشتم ناراحت نبودم

گناه من سادگی بود .