2777
2789
عنوان

همش دلم میخاد بخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 31 پست
من کل دیروز خوابیدم امروزم از ساعت ۶ آلارم خودشو کشت آخرسر ۸ونیم بیدار شدم هنوزم خوابم میاد

وای میبینی چ حس بدیه

مخصوص اینکه مسئولیت هم داشته باشی نتونی انجام بدی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تست بارداری

یاابلفض

فکرشم ترسناکه با یه دختر ۱۱ ماهه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منم خواب میخوام؛ میدونی چرا چون تنهام

الهی بمیرم برات🥲

یه چکاب برو کمبود ویتامین دی و برخی بی ها باعث بیحالی میشه

چشم عزیزم حتما این هفته میرم

وای میبینی چ حس بدیهمخصوص اینکه مسئولیت هم داشته باشی نتونی انجام بدی

دقیقا 

انقدم تماس داشتم نمیدونم به کی جواب بدم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
قبلنا تیروئید داشتم ک دیگ دارو نخوردم ول کردممیخام برم ی چکاب کامل بشم

دفیقا از تیرویید میشه

از کم خونی و‌‌‌...

شیرم میدی؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
از همون تیروئیدهمامان منم تیروئید داشت همین طور بود

واقعا خودمم فکر میکنم از تیروئیده

منه دیونه تنبلیم میاد صب به صب قرص بخورم

عزیزم کاراتو چیکار میکنی شوهرم سرماخورده گفته غذا بپز دخترمم همش جیغ میزد اوردم انداختم رو پام خودمم ...

به زور پا میشم انجام میدم. تازه یه پسر کلاس دومی دارم.

ب همسرم میگم من همین روزاست ک تموم بشم🥺

خدایا شکرت💐🙏
دفیقا از تیرویید میشهاز کم خونی و‌‌‌...شیرم میدی؟

ن عزیزم شیرخشک میدم

ولی تو حاملگی انقد حالم بد بود اصلا قرص اهن و ویتامین نخوردم یا خیلی کم خوردم

به زور پا میشم انجام میدم. تازه یه پسر کلاس دومی دارم.ب همسرم میگم من همین روزاست ک تموم بشم🥺

ایوای دوتا بچه سخت ترخ خدا کمکت باشه ابجی

خدانکنه انشالا این روزاهم تموم میشن خستگیاش از یادمون میره