2777
2789
عنوان

اینو باور کردم که ازدواج خوب فقط شانس میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 75 پست
از کجا گیرت اومد؟ کجا پیدا کردین همو خداروشکر معجزع پس وجود داره

کلش بازی میکنم چندساله

یکی و دیدم چقد بامزه و شیرینه ح زدنش

بروش نیاوردم یکسره جوابشو دادم قهوه ایش کردم

از یجا ب بعد دیدیم چقد عین همیم

تازه خودشم ازدواج اولش بود...

تورو سننه؟

دقیقاا و تمام نه مادر بلکه خانواده میتونه سرنوشتتو تعیین کنهبا تمام وجود میتونم تایید کنم ،مادر من ب ...

حق داری عزیزم از دستش ناراحت باشی ولی خب اونم افسردست مشکل داره اینطور نگو و سعی کنید بهش کمک کنید حتماً هر طور شده پیش روانپزشک ببرید 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ازدواج خانواده خیلی مهم و تاثیرگذاره 

دقت کرده باشین یه پسرخوب و موفق یا دختر خوب و موفق اگه خانواده خوبی نداشته باشه خیلی سخت میشه باهمون موفقیت و خوب بودنش بدی خونوادش رو بپوشونه  ولی یه خانواده خوب و اصیل راحت رو بچه ای که خوبیها و موفقیتهای آنچنانی نداره رااحت اونارو میپوشونه و اکثرا خانواده باعث میشه ازدواجهای خوبی داشته باشن

عزیزم،ازدواج فقط شانسه و زرنگی پدرو مادر

من ۳ تا خواهرو کاملا میشناسم..از نظر اخلاق و قیافه صفر...پایین شهر زندگی میکردن..ی عروس داشتن دمار از روزگار عروس در آورده بودن...گوشواره های عروسشونو در آوردن و گوش خودشون جا کردن...عروسشون  وقتی حموم میرفت اینا چون آبگرمکن سمت اینا بود شیر آبو از آبگرمکن میبستن..اینا رو گفتم که بدونین بد ذات و بد باطنن.......ولی ۳تاخواهرم  بهترررررین ازدواجو کردن..با بهترین پسر. با بهترین خانواده....با بهترین موقعیت شغلی....همه انگشت به دهن موندن..چون پدر و مادرشون زرنگن...ی باغ میوه دارن..میوه ها رو سبد سبد تعارف میبرن  در خونه ی رییس روئسا......وکیل،وکلا...در خونه ی قاضیها....در خونه ی حجره دارها.....اینطوری خواستگاردجمع میکنن برای دختراشون.....خواستگار باب میل که میاد برای دختراشون..میگن ی واحد اضافه داریم اگه این وصلت سر بگیره...میتونن چندسال تو اون واحد زندگی کنن.....مخ پسر مردمو میزنن....اینطوری که دختراشون خوشبخت میشن.....کلا با پول برای دختراشون هم شوهر خوب هم خوشبختی میخرن......بدیهاشونو بی آبروی شونم با پول میشورن

قیافه یجوری و راه رفتن و‌شیرین عقلیشو‌خدا داده بهشخداروشکر شانس و ازدواج خوبش هم همون خدا داده

خدا یه در ببنده یه در باز میکنه حالا برا هرمی پشت اون درا یه ادمیه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکی از بزرگترین شانس های آدم داشتن مادر عاقل و با فراسته که یکی از بیشترین تاثیر ها رو تو ازدواج دار ...

آفرین....هزارآفرین..دقیقا گل گفتی....زدی به هدف.....فقط مادر تعثیر گذاره

پدر شوهر من یک آدم بد دهن...موزی...دروغگو...کلاش....تیغزن....حالا بیا ببین مادرذشوهرمدچطور با سیاست ۳ تا دختراشو به بهترین آدما داد....داماداش میان خونش چطور باسیاست..لقمه میزاره تو دهنشون...انقدرتعریف دختراش و میکنه،که دختراش پشیزی ارزش ندارن....باسیاست به دختراش یاد داد پای خانواده ی شوهرو از زندگیتون قطع کنید....داماداش دست به سینه ی مادرشوهرمن...انگار مادر شوهرم اونا رو زاییده...انگار خودشون مادر ندارن....مادر شوهرمو عین یک بت میپرستن....خیلی مادر شوهرم زرنگه.....شیطونو درس میده....خود مادرذشوهرم ۳ تا خواهر شوهر داره...بدبختا جرأت نمیکنن از جلوی در خونهی اینا رد بشن

آفرین....هزارآفرین..دقیقا گل گفتی....زدی به هدف.....فقط مادر تعثیر گذارهپدر شوهر من یک آدم بد دهن... ...

البته جسارتا اینجور که گفتید مادرشوهر تون آدم بدجنسیه واقعاً 😅

البته جسارتا اینجور که گفتید مادرشوهر تون آدم بدجنسیه واقعاً 😅

بدجنس گفتی راحت شدی......ی چیز فراتر از بد جنس.....

خود خود شیطانه.......ولی برای داماداش ودر حضور اونا نقش امامو معصوم رو بازی میکنه......پدر شوهرو مادر شوهرم به داماداشون یاد میدن که..تو دنیا تو زندگی مهم زنو شوهرن...زنوشوهردباید قدر همو بدونن واز این عمر کوتاه و بی ارزش نهایت استفاده رو بکنن..زنو شوهر باید تو همه چیز شریک هم باشن...زنو شوهر نداره که....مرد کجا میبره...زن کجا میبره......داماداشم نصف ثروتشونو زدن به اسم خانوماشون که خاهر شوهرای منن......حالا همین مادر به پسر خودش که میرسه...میگه به زن نباید زیاد رو داد....تو زندگی باید مرد سالاری باشه...که زن همیشه تابع مرد باشه..بعد به شوهرم که پسرشون باشه یاددادن تمام مالو اموالشو بزنه به اسم اونا....میگن مردباید جانب احتیاطو رعایت کنه.......خدا لعنت کنه پدر شوهرو مادر شوهرمو.....چی بگم خواهر ...موندم نمیدونم این زن شیطانه...جنه...نمیدونم چیه

بدجنس گفتی راحت شدی......ی چیز فراتر از بد جنس.....خود خود شیطانه.......ولی برای داماداش ودر حضور او ...

ان شالله که خیر از بچه هات ببینی و همیشه تنتون سالم باشه ، حالا خدا رو چه دیدی 

آدمای دروغگو و حقه باز بالاخره یه جا دستشون رو میشه 

من خاله بابام همینطوریه یه جورایی خیلیا باهاش تقریباً قطع رابطن دیگه ، مثلا خود بابام حتی بچه های خودش 

چون بین بچه هاش هم فرق میذاره 

ان شالله که خیر از بچه هات ببینی و همیشه تنتون سالم باشه ، حالا خدا رو چه دیدی آدمای دروغگو و حقه با ...

ممنون عزیزم

امیدوارم ی جای دنیا تقاص پس بده....حداقل با چشممون ببینیم و دینو ایمانمونو از دست ندیم...بدونیم که خدایی هم هست.وحق مظلومو از ظالم میگیره

کلش بازی میکنم چندسالهیکی و دیدم چقد بامزه و شیرینه ح زدنشبروش نیاوردم یکسره جوابشو دادم قهوه ایش کر ...

ینی با دو تا بچه کلش بازی میکردی؟!

من حتی نمیدونم این بازی چی هی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

حق داری عزیزم از دستش ناراحت باشی ولی خب اونم افسردست مشکل داره اینطور نگو و سعی کنید بهش کمک کنید ح ...

نه بیسچاری تو مسجدو قران بدسته عمرا پاشه بیاد مشاورع روانپزشک وسواس هم داره نمیشه حرفش زد

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این ننه رو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

نه بیسچاری تو مسجدو قران بدسته عمرا پاشه بیاد مشاورع روانپزشک وسواس هم داره نمیشه حرفش زدخدا نصیب گر ...

حالا مشاوره نیومد یه دکتر ببرید ما هم یکیو اینطور داشتیم نمیذاشت بچه هاش تو خونه برن دستشویی 🤦‍♀️ 

نصیحتش کردن بردنش دکتر خیلی بهترشد