2777
2789

خونمونو دادیم بازسازی کامل معمار گفت نهایت یک ماهه تحویلتون میدم ماهم به حساب یک ماه اومدیم خونه مامانم،خودشون گفتن بیاین اینجا خدایی جای دیگه هم نداشتیم خونشون بزرگم هس وضعشونم خوبه ماهم خرید براشون میکنیم،تازه جفتمونم بیشتر سرکاریم غذاهم سرکار میخوریم

حالا این معمارم انقد داره لفتش میده میگه ۲۰روز دیگه کار داره، از اونطرف ماه دیگه عروسی خاهرمه کلا دوتا بچه ایم

این مدت انقدددد تحت فشار بودم از تبعیض هایی که بین من و خاهرم شد تو ازدواجمون، چون خونشون بودم در جریان همه جزئیات بودم

از اونطرف مامانم دیشب میگه من ماه دیگه مهمون دارم واسه عروسی دیگه نمیشه اینجا بمونید بگو خونتونو تحویل بده برین خونتون

انقد دلم گرفت که گریه کردم شوهرمم هی میگفت چی شده نمیدونستم چی بگم بهش گفتم هیچی یکم از شرایط خسته شدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا....

برگردید خونتون، یه اتاق رو آماده کنید فعلا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من همیشه براشون اون دختر قویه بودم که مشکلاتمو خودم حل میکردم اگرم ناراحت میشدم به روم نمیاوردم، مخصوصا سر ازدواجم هیچ حمایتی که نشدم هیچ تازه خیلی هم اذیتم کردن خانوادم

حالا میبینم الان تا ریزترین کار و هزینه خاهرمو دارن انجام میدن، تازه بابام اونروز میگفت به خاهرت چیزی نگوحساسه ناراحت میشه حواست باشه ناراحتش نکنی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

منم اسباب کشی کردم وسط زمستون خونه مون سرد بود مادرم گفت برین خونه خودتون با پتو بخوابین گرم میشین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

این چیه یکسال خونه مادرم پامو نذاشتم 

اوه اوه مادر من بود که اصلا دوماه.... منو راه نمیداد

اتفاقا وضع مالی خانوادم عالیه

پارسال عید رفتیم سه روز اونجا بودیم بیرونمون کرد

در حالیکه اصلا اونجا نبودیم فقط شبا میرفتیم

از شما ناراحت نیستن عزیزم

از وجود همسرتون معذب هستن

به هرحال اونجا خونه اشونه دوست دارن راحت تر باشن

داماد پسر خود آدم نمیشه

آدم انگار تو خونه خودش مهمونه!

کاش این ۲ماه وجایی رو اجاره میکردی

واقعا حق داری ناراحت بشی 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.