2777
2789
عنوان

چرا انقد همش برقا رو‌ قطع میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
وای محاظ نذاشته بودی؟ منم نگران اسپیلت و لباسشوییم

چایی سازم سوخت با جارو شارژی 😩😐‌

فقط یخچال و ماشین لباس شویی و طرف شوییم محافظ دارند 

ولی همسایه مون یخچالش هم محافظ داشت مال اونم سوخت 

دوسه تا از دوستامم وسایل شون سوخته 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برق میدونی چه جوری تولید میشه تو یا باید اب داشته باشی که به وسیله اب برق تولید کنی که ما کمبود بارش ...

شما خودتم هنوز نمیدونی

تولید برق با نیروگاه آبی و هسته ای یک روش فرعی برای تولید بیشتر و کم هزینه تره 

در واقع بیشتر برق کشور از انرژی حاصل از  سوخت گاز تولید میشه که ایران از لحاظ منابع گازی رتبه دوم رو در جهان داره !!!

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
اها اسپیلت به برق مستقیم وصله و‌ جای پریز نداره باید برق کار بیارم؟یا الان از فیوز قطعش کنم؟

همین که خاموش باشه بسه... همون لباسشویی هم تا وقتی خاموشه چیزیش نمیشه.. حتی اگه تو برق باشه

وقتی روشن هستن و برق میره احتمال داره خراب بشن.. البته اونم احتمال هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
باشه ولی برا اسپیلت چیکار کنم؟به پریز وصل نیستاز فیوز قطعش کنم؟

وقتی وصل نیست دیگه نیازی نیست 

تازه زمستون و سرما اومده برقا هم اگه برن ، بهتره از بخاری گازی استفاده کنید

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
شما خودتم هنوز نمیدونی تولید برق با نیروگاه آبی و هسته ای یک روش فرعی برای تولید بیشتر و کم هزینه تر ...

عزیزم ۹۰ درصد تولید برق از گاز در کشور وگرنه ابی که نمونده وانرژی هسته ایمون هم روحانی بخاطر برجام به باد داد.العا دنیا با هسته ای داره تولید میکنه چرا زمان احمدی نژاد انقدر زیاد برق تولید میشد چون احمدی نژاد هسته ای رو بالا برد چرا زمان روحانی برق به فنا رفت چون روحانی بخاطر برجام همه هسته ای رو نابود کرد

وقتی وصل نیست دیگه نیازی نیست تازه زمستون و سرما اومده برقا هم اگه برن ، بهتره از بخاری گازی استفاده ...

گرمای بخاری گازی یا چیز دیگست

ولی تو اپارتمان جدیدا جای گاز رو برداشتن و‌مجبور بع استفاده از پکیجیم