2777
2789
عنوان

چالش های نوجوانی

112 بازدید | 31 پست

سلام .دوستان من دخترم ۱۴سالس ..ی مدت تو گروهای و گپ های پیامرسانا ک مختلط بودن بود و الان با ی پسری رل زده..البته ۶ماهه من الان فهمیدم..یبار قبلا باهاش دعوا کردم دادو هوار کردم و قول داد دیگه تکرار نکنه الان باز دیدم تو گروه دوستاش گفته بود هنوز هست..اصلا بیرون نمیره ..قرار حضوری و اینا نیست اصلا همین ارتباط مجازی..ولی من واقعا درموندم نمیدونم برخورد درست چیه ک از خودم دورش نکنم تااین دوره مذخرف نوجونی امن بگذره..اگه تجربه یی دارین بگین لطفا 😘

امضامو بخونین🖤

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مشاور مشورت کنی خیلی بهتره 

راهکار های اصولی را بهت آموزش میده

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
گوشیشو ازش بگیرین🥲

نه اصلا اینکارو نباید بکنه

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

در هر شرایطی رفیق باش باهاش از خودت دورش نکن

من مادرم تو اون سن کاری کرد ک دیگه حرفامو بهش نمیزنم و ترجیح میدم دردسر نتراشم برای خودم

یکاری نکن اینجوری بشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
از اول نباید براش میگرفت یا باید نظارت میکرد

نمیگرف ک عقده ای میشد؟ 

حرفه شما درسته باید نظارت ولی هیچ وقت تو نمیتونی یکیو کنترل کنی اون خودش باید ب این درک برسه

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412