سوسانو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 4646 عنوان یه جلسه لیزر بیکینی رفتم 😐بیاید بگم 152 بازدید | 8 پست بیکینی و زیر بغلبعد احساس می کنم یجاهایی از بدنم پر مو شده قبلا کرکی بود الان دیده میشن روی باسن و زیر چونهبنظرتون چرا این شکلی شده ؟کسی اینجوری شده ؟ امروز | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 4920 خب همینه دیگه اگه جاهای کم پشت و کرکی رو لیزر کنی متاسفانه موی سیاه در میاد هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
چربی_آبشده عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 6470 ماسک زدی؟ به صورتت تا خجالت نکشی؟ 😢😢 احساس میکنیم خیلی خجالت اور مو کرکی باشه ضخیم میشه نباید لیزر میکردی ولی خب بیشتر طول میکشه تا برن
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 654 ونم لیزر رفتم موهام خیلی کمتر شده و دیر به دیر در میاد اما بسیارر رنگ تیره دارع نسبت به قبل و اینکه کرکی ها هم کلفت شدن
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8157 ببخشید من متوجه نشدم بیکینی رفتی زیر چونت مو دراومده یا چونتم لیزر کردی ؟ اگه فقط بیکینی بوده ربطی نداره ولی اگه چونتو رفتی میگن تاثیر میذاره موهای کرکی کلفت میشه برای من که این اتفاق نیوفتاد ولی خیلیا میگن میشه ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم
سوسانو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 4646 خب همینه دیگه اگه جاهای کم پشت و کرکی رو لیزر کنی متاسفانه موی سیاه در میاد نه گفتم که فقطططط بیکینی و زیر بغل لیزر کردم فقط یک جلسه لیزرش قوی بود دو ماه گذشته
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 4920 نه گفتم که فقطططط بیکینی و زیر بغل لیزر کردم فقط یک جلسه لیزرش قوی بود دو ماه گذشته پس نه ربطی نداره . شاید مشکل هورمونی داری هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 2395 من برا پشت و لب و زیرگونه رفتم. موهام ضخیم شدند برا پشت لب هم تاثیر زیادی نداشت. چشمام هم ضعیفتر شد. کلا برا صور ت لیزر اصلا خوب نیست خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سوسانو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 4646 ببخشید من متوجه نشدم بیکینی رفتی زیر چونت مو دراومده یا چونتم لیزر کردی ؟ اگه فقط بیکینی بوده ربطی ن ... فقط بیکینی انگار چون راه اونجا مسدود شده اینجوری شده