2777
2789

برو دکتر. تا بهت دارو بده 

تا بدتر نشدی

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هست اینجا افسرده نباشه؟

این بهتربود میپرسیدی

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من خیلی داغونم من خیلی دختر اجتماعی شاد و سرزنده ای بودم تو دبیرستان ی اکیپ بزرگ بودیم که من سردستشون بودم اهل باشگاه رقص مهمونی همه.چی عاشق چت کردن تلفن زدن مهمون ولی الان بقدری افسردم که خدا می‌دونه تلفن کسی و جواب نمیدم همیشه خونم ن دوس دارم کسی خونم بیاد ن دوس دارم جایی برم منی که با ی جوراب ذوق میکردم الان ن طلا خوشحالم می‌کنه ن مسافرت ن هیچی کلا شدم ی آدم ساکت که دائم تو خودمم حالم اصن خوب نیس من اینجوری نبودم من خیلی برونگرا و خوش خنده بودم ولی الان....

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍