2777
2789
عنوان

نمی‌دونم کدوم درسته😂

51 بازدید | 12 پست

من خودم فکر میکنم خوشگلم از فیسم خوشم میاد ولی بقیه میگن زشتی (نمیپرسما ) 

مثلا پارسال شیک کردم با دوستام برم بیرون مامانم گفت هعیی هر کاری کنی بازم زشتی 😐 نمی‌دونم چرا یادم نمیره 

خواهرم هم میگه قیافت خیلی ببخشیدا تخمیه 

دختر داییم هم میگه قیافت قدیمیه و به روز نیست 

کلا با اینکه از کسی راجع به قیافم نظر نخواستم ولی کلی از این حرفا شنیدم،کلی فیدبک منفی گرفتم 

ولی خودم میرم جلو آینه اشکالی نمی‌بینم قیافم رو دوست دارم من نمی‌دونم اشکالی چیه البته قدرت تشخیصم هم کمه فکر کنم 😐😑

اینقدر دوس دارم عکس بزارم نمیتونم 🙈

اطرافیانت با آیینه توالت نسبتی دارن احتمالا؟

ولشون کن باوا

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد حسادت میکننمگرنه دلیلی نداره توی روی آدم بگی زشتی

نه خوب مادر و خواهر که حسادتی نمیکنن 🥲بعضی وقتا با خودم میگم لابد قیافم خیلی بده وگرنه این همه حرف شنیدن معمول نیست

من تو آینه توالت خیلیییی خوشگل میشم😂

من تو همه آیینه ها خودمو خوب میبینم

به جز آیینه آسانسور نمیدونم چرا😂😂😂

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
نه خوب مادر و خواهر که حسادتی نمیکنن 🥲بعضی وقتا با خودم میگم لابد قیافم خیلی بده وگرنه این همه حرف ...

اتفاقا حسادت میکنن متاسفانه 

آخه اصلا دلیلی نداره بگن زشتی اونم مادرت؟

حالا خواهر اوکی ولی مادر اصلااا نمیشه

پس حتما زیبایی که بهت میگن زشت 

جوابشون بده

من تو همه آیینه ها خودمو خوب میبینمبه جز آیینه آسانسور نمیدونم چرا😂😂😂

من یکروز همه جا خودم خوشگل میبینم یکروز متنفر میشم از خودم به بابام میگم میگه خوشگلی به خاطر سن بلوغه حساس شدی😑

جذاب سایتم😜

اتفاقا حسادت میکنن متاسفانه آخه اصلا دلیلی نداره بگن زشتی اونم مادرت؟حالا خواهر اوکی ولی مادر اصلااا ...

نمی‌دونم خودم هم 

ولی خودم قیافمو دوس 😁 نچرال و کیوت ولی باز حرفاشون خیلی تو ذهنم مرور میشه تقریبا هر وقت میرم جلو آینه

نمی‌دونم خودم هم ولی خودم قیافمو دوس 😁 نچرال و کیوت ولی باز حرفاشون خیلی تو ذهنم مرور میشه تقریبا ه ...

خداروشکر 🩷

مهم ترین دارایی یه انسان اعتماد بنفس و عزت‌نفسشه اجازه نده هیچکس ازت بگیره اینو 

من یکروز همه جا خودم خوشگل میبینم یکروز متنفر میشم از خودم به بابام میگم میگه خوشگلی به خاطر سن بلوغ ...

من والا کلا نمیپرسم از کسی راجع به قیافم ولی یه بار تو دوره پی ام اس بودم و حسابی حساسسسس 

خواهرم گفت واقعا عمل لازمی و خیلی درب و داغونی اینقدر بهم فشار وارد شد که عین چی گریه کردم به خانوادم که گفتم گفتن عیب ندارد عوضش تو اخلاقت خوبه ،از بعضی لحاظ خوبیای خودتو داری 😑😁

من هر وقت میرم جلو آینه با خودم میگم چقدر خوبم ولی این حرفا مدام میاد به ذهنم یه جور حس دوگانگی درونم حس میکنم 

کاش میشد عکس بزارم