2777
2789
عنوان

مهاجرت به بابلسر مازندران

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحاظ پزشکی خوبن دکترها؟

دکترهای بهتر بابل هستن که اونم نزدیکه

ولی ما برا دکتر خیلی خوب میریم تهران 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
عزیزم ما خودمون بابل زندگی میکنیمهرکی مشکل سلامتی داشته باشه میاد بابلاولین باره میشنوم میگید میرن ر ...

منظورم بابلسر نبود.گفتم یکی از شهرهای کوچیک مازندران

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
خوبی عزیززمم

قربانت ته خارییی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
امکانات کمه ؟ میشه بگید منظورتون از امکانات چیه عزیزم ؟!

بیمارستان بزرگ و دکتر واسه مشکلات جدی تر 

چیزی که تو شهرای بزرگ هست عزیزم

من قصد توهین ندارم ولی خب شهرای کوچیک امکاناتشون کمتره 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بیمارستان بزرگ و دکتر واسه مشکلات جدی تر چیزی که تو شهرای بزرگ هست عزیزممن قصد توهین ندارم ولی خب شه ...

قربونت برم راحت باش

من خودم بابل زندگی میکنم نه بابلسر

بیمارستان که تو بابل ماشالله پر دکتر و بیمارستانه

از بابلسر تا بابل هم کلا 20 دقیقه راهه

آخه شما میگی هرکی مشکل سلامتی داشته باشه میره رشت ! جالب بود واسم

کامل نگفتم من رامسرم اینجا هرکی مشکل جدی سلامتی داشته باشه و بتونه میره رشت.مشکل جدی که مهارت دکتر ماهر احتیاج داشته باشه.مثل عمل قلب مغز یا عملهای های ریسک.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
مرسییی عزیزمکجای ساری هستی؟

سمت میدون امام

شما چی؟

کامل نگفتم من رامسرم اینجا هرکی مشکل جدی سلامتی داشته باشه و بتونه میره رشت.مشکل جدی که مهارت دکتر م ...

آها از اون لحاظ

خب بابلیا اکثرا تو شهر خودشون میرن دکتر

ولی اگه دیگه خییلیییی جدی باشه میرن تهران