2777
2789
اصلا مسئله سالم بودن یا این مسائل نیست خوب انواع ازمایش و غربالگری هستش همه رو آدم میره انجام میده چ ...

قبول ندارم بستگی ب تربیت مادر و پدر داره 

الان مادرشوهر خودم سه تا پسر بزرگ کرده مثل پروانه دورش میگزدن 

یکی هم هست بچه هاش همه رفتن خارج زن و شوهر تنها موندن 

فرق میکنه بچه با بچه 

قبول ندارم بستگی ب تربیت مادر و پدر داره الان مادرشوهر خودم سه تا پسر بزرگ کرده مثل پروانه دورش میگز ...

اول و آخر همه میرن سر زندگی خودشون خوب تعداد بچه بیشتر باشه احتمال اینکه تو پیری کمتر تنها باشی خوب بیشتره در کل تنهایی رو به عنوان قسمتی از زندگی باید قبول کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شما چکار میکنی با دومی سختش نیست فاصله سنی شما با اون میدونم قطعا همو دوست دارید ولی در کل چطور ...

من 34سالگی باردار شدم و دوتا بچه پشت سرهم دارم.. هنوز کوچیکن.. و خیلی اذیت شدم... به نظرم تفاوت سنی مناسب بین بچه ها بین 3 تا 6 سال هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من‌خودم انلاین شاپ دارم کارم دقیقا با بچه های کلاس اولیه مادرهایی که میان دنیال کارهای بچه هاشون اگر ...

آره

برا روحیه بچه هم خیلی بهتره که مادرش جوون و پرانرژی باشه... تااینکه سن بالا و پراز مریضی و بدون حوصله باشه

همونطور که گفتم مامان من خواهرکوچیکمو تو42 سالگی باردار شد... ابجیم الان که میره مدرسه به مامانم میگه چرا مامان همه دوستام جوونن ولی تو پیری... به مامانم هم گفته بودن فکر میکردیم تو مامان بزرگش هستی

مامان منم نه حوصله داره هرروز براش وقت بزاره و ببره مدرسه و نه سواد داره تو درس خوندن کمکش کنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نه خوب کاری کردی با هم بزرگ بشن بهتره

والا هنوز کوچیک هستن و خیلی دعوا میکنن.. دیگه اعصابی برام نمونده

ببین اگه حوصله اش رو نداری بیخیال شو.

واقعاً بچه داری حوصله می خواد.

مشکل بچه ها هم تک فرزندی نیست بلد نیستن چه جوری اوقات فراغتشون رو بگذرونن اینو به دخترت یاد بده چه تک فرزند چه غیر تک فرزند خودش برای خودش سرگرمی ایجاد کنه.

🤍🤍

ببین اگه حوصله اش رو نداری بیخیال شو.واقعاً بچه داری حوصله می خواد.مشکل بچه ها هم تک فرزندی نیست بلد ...

بابا هزار تا هنر بلده کارهای مختلف انجام میده کلا خیلی انرژی داره خودم بچه میبنم هم دلم میخوادش هم نمیخواد دلم نوزاد میخواد فقط همین بزرگتر بشه دیگه سختمه 

والا هنوز کوچیک هستن و خیلی دعوا میکنن.. دیگه اعصابی برام نمونده

شپا دیگه این روزها رو تا نوجونیشون پیش رو دارید نوجونی هم دوتا بلوغی داری کلا شما سرت شلوغه چرا خیلی ها تک فرزندی رو انتخاب میکنن چون میخوان آرامش بیشتری داشته باشن مسئولیت زیاد تری نداشته باشن راحت تر باشند کلا از قدیم گفتن هر که بامش بیش برفش بیشتر

شپا دیگه این روزها رو تا نوجونیشون پیش رو دارید نوجونی هم دوتا بلوغی داری کلا شما سرت شلوغه چرا خیلی ...

دقیقا درست گفتی

تازه به من میگن اینا که 5،6 ساله شدن سومی رو هم بیار... میگم نه توروخدا، میخام یه کم نفس بکشم استراحت کنم

دقیقا درست گفتیتازه به من میگن اینا که 5،6 ساله شدن سومی رو هم بیار... میگم نه توروخدا، میخام یه کم ...

نه دیگه بسه میخوای چکار اگر یه جنس هستن همین دوتا کافیه شما هم یکبار به دنیا اومدی دیگه دوبار که نمیخوای زندگی کنی خودتون پس چی

نه دیگه بسه میخوای چکار اگر یه جنس هستن همین دوتا کافیه شما هم یکبار به دنیا اومدی دیگه دوبار که نمی ...

دقیقا حرف منم همینه... میگم مگه زن فقط برای بچه اوردن و بچه بزرگ کردن هس... ما فقط یبار زندگی میکنیم.. اونم میخاد همش بجه بزرگ کنی

یه دختر و یه پسر هستن

دقیقا حرف منم همینه... میگم مگه زن فقط برای بچه اوردن و بچه بزرگ کردن هس... ما فقط یبار زندگی میکنیم ...

خدا برات نگه دار همین دوتا رو همین دوتا پیرت میکنن انشالله کنارشون ۱۲۰ ساله بشه بسه ما مادرها هم‌یکبار بدنیا اومدیم ما کی زندگی کنیم ما هم میخوایم بچرخیم سفر کنیم پول خرج کنیم لذت ببریم 

خدا برات نگه دار همین دوتا رو همین دوتا پیرت میکنن انشالله کنارشون ۱۲۰ ساله بشه بسه ما مادرها هم‌یکب ...

ممنونم عزیزم. خدا عزیزاتو برات نگه داره

آره والا... دیگه نوبتی هم باشه نوبت خودمونه که به خودمون برسیم و تفریح کنیم