2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد غذاشو نبرد باخودش

229 بازدید | 15 پست

دیروز بخاطر ناهار آقا قیمه گذاشتم ک باخودش ببره صبح پاشدم ریختم تو ظرف آماده کردم مشمپا رنگی نداشتیم گذاشتم تو مشمپا سفید ۵دقیقه وایسادم اصلا نگاه نکرد تو گوشی بودمنم رفتم دراز کشیدم دخترم. گرفتم بغلم

بعد بلند شد گفت مشمپا مشکی بده گفتم نداریم گفت پاشو بگرد پیدا کن گفتم کشو رو باز کن ببین نیستش گفت اصلا نمیخوام گذاشت رفت منم محل ندادم زنگ بزنم از دلش در بیارم یا پررو میشه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول سر چی بود بحثتون؟ 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین
از اول سر چی بود بحثتون؟

بحث نکردیم واسه اینکه پا نشدم مشمپا مشکی پیدا کنم قهر کرد البته من میدونستم نداریم پانشدم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است