2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خانوادم متاسفانه تو سن بلوغم نمیدونستن چجوری باید برخورد کنن و باعث شد الان ک بزرگ تر شدم کمی ازشون دور بشم 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بشدت رو روانش حساسم 

سرش داد نمیکشم تنبیه جسمی به هیچ وجه...

خورد و خوراک و لباس تنش برام مهمه 

با اینکه دوسالشه ولی از الان رو تربیتش کار میکنم 

مثال خونه ی کسی بریم نمیذارم گند بزنه خونه ی کسی 

یا وسایلای صاحب خونه رو برداره 

حتی اونا اصرار کنن که اشکال نداره بذار ببره باز اجازه نمیدم

بشدت رو روانش حساسم سرش داد نمیکشم تنبیه جسمی به هیچ وجه...خورد و خوراک و لباس تنش برام مهمه با اینک ...

میشه بگی چجوری میتونی خودتو کنترل کنی؟

من به شدت بی اعصاب شدم داد میزنم.

بی خود و بی جهت بهونه میگیره گریه میکنه روانیم کرده روانیییییییییییی

بشدت رو روانش حساسم سرش داد نمیکشم تنبیه جسمی به هیچ وجه...خورد و خوراک و لباس تنش برام مهمه با اینک ...

بنظرم بچگی کردن خیلی مهمه . نه اینکه بیخیال تربیتش بشی ولی تا ۷ سال بچه میخواد بازی کنه و درک خیلی چیزا رو نداره. بچه تو عغده ای نکن . فضا رو براش بسته نکن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

رفتار جفتمون باهم خیلی خوبه خداروشکر .باهم کنار میایم و دوستیم و منم اصلا دعواش نمیکنم یا سرش داد نمیکشم 

گوگولی من هنوز دوسالش هم نشده ولی خوب تااینجا که خوب بوده امیدوارم وقتی بزرگ هم شد همینقدر مهربون و آروم و خوش اخلاق باشه 

پسر منم ۱۰سالشه و درونگراست .میشه بگید چطور باهاش صمیمی بشم

کلی بخام بگم فقط بازی و محبت غیر کلامی و کلامی

کلامی شامل عزیزم و محبت کردن و تعریف کردن ازش

غیر کلامی شامل بازی پارک سینما تفریح دوتایی

ولی درکل من خیلی مشاوره رفتم تا ب اینجا رسیدم

میشه بگی چجوری میتونی خودتو کنترل کنی؟من به شدت بی اعصاب شدم داد میزنم.بی خود و بی جهت بهونه میگیره ...

عزیزم میفهممت ما مادرا گاهی دیگه صبر و تحملمون تموم میشه ولی روان بچه ات باید برات اولویت باشه تو زندگی...

اگر نمیتونی خودت خودتو کنترل کنی بهتره ارامبخش مصرف کنی عزیزم

من باردار هم هستم گاهی هورمونام بشدت به هم میریزه ولی خودمو کنترل میکنم 

ما مسولیت داریم قبال بچه هامون