2777
2789
عنوان

شمایی که با درخت کریسمس و پالتو قرمز حس لاکچری بودن میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست
فک کنم کریسمس برامسیحیا حال وهوای عید نوروزماروداشته باشه

بله هم لباس جدید میخرن 

هم کادو میگیرن 

هم خونه بزرگ تر ها میرن و از اوناهم کادو میگیرن 

و در کل همه چیز باید نو باشه 

و حتی مثل نوروز ، دعا میخونن❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

جشن گرفتن به شرطی خوبه که فرهنگ و تاریخ و تمدن کشورمونو فراموش نکنیم چندین مورد تو همین سایت میشناسم ...

بله البته درسته 

در کل کریسمس برای مسیحی هاست نه مثلا اروپایی ها و در اصل یک جشن مذهبی تلقی می‌شده در قدیم 

ولی کاملا قبول دارم 

ایرانی ها اصلا قدر جشن های خودشونو نمیدونن❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز نیومده دیگه اتفاقا پسرم میگفت برای بابانوئل شیرینی بزاریم تا برامون جایزه بیاره فقط اگر شیرینی ...

☺️عزیزم 

یکم شیرینی بزار بعد خودت کادو بزار برای پسرت ذوق کنه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نههه اشتباه گفتییییhttps://upmusics.com/%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%DA% ...

یادم رفته متنو😂😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊