2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه که سرد نمیشن عزیزم.اتفاقا اینو خداوند قرار داده واسه عشق و علاقه ی بیشتر زن و شوهر.اما یه سری چیزا باعث سردی بعضیها میشه که یکیش ممکنه مریض دلی مرد باشه که از محرمش لذت نمیبره و دوست داره گناه رو تجربه کنه و تنوع طلبه به اصطلاح.که متاسفانه بعضی از زنهای فضای مجازی و جامعه به این نوع مریض دلها خدمات جامع و کامل ارائه میدن و مرد رو از زنش زده میکنن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نسبت به اوایل عادی میشه اون شور و هیجان اول کم میشه حالا اگه خودش چشم چرون باشه یا خانم به خودش نرسه ...

ن برا ما ک برعکس بود من شوهرم خیلی دوس دختر اینا داشت قبل ازدواج الان میگه با یک نفر هستم خیلی میلم بیشتره و لذت بخش تره تا چتدنفر

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خب همه میگن عقد رابطه نداشته باشید مرد سرد میسه چرا باید سرد شه

چرت میگن عقد فقط برای شناخته برای رابطه بعد ازدوج ۲۴ ساعت شبانه روز و تااخر عمر وقت هست ولی دیگه وقت واسه شناخت نیست پس دوران عقدو باید برای شناخت تنها اختصاص داد چندسالته

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.