2777
2789

بچه ها دختر ۳سال و ۹ ماهم . پریشبو کامل گریه میکرد میگفت گوش و دندونام و سرم درد میکنه. دکتر بریم دکتر گفت داره دندون اسیاب در میاره.

گوششم گفت التهاب داره . یکیشم گفت جرم داره و داره کیپ میشه.

گفت برا التهاب دارو دادم یه هفته استفاده کنه اگه خوب نشد قطره گریسیلین بدیم. بعدم گفت صبر کنید التهابشو خوب کنیم ببر بعدش جرم گیری.

حالا دخترم امروز دوباره دستشو میذاره ب گوشش میگه چرا صدام اینجوری شده؟

میگم صدا منم عوض شده؟ میگه ن 

بنظرتون چرا صدا خودشو ی جور دیگه میشنوه؟🥴🥲

خوب گوشش واسه خودش کیپ شده ، برا من پیش اومده ، فکر کنم به خاطر جرم تو گوششه، التهابش خوب که شد ، قطره گلیسیرین رو چند روز استفاده کن بعد برو گوشش رو بشور ، پسر منم همینجوری بود ، شستمشون راحت شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون جرم داره نمیدونم چرا بچه ها جرم گوش میگیرن منم دوتا گوش بچم جرم گیری کردم خیلی جرم داشت به زور ت ...

عه منم نمیدونم والا یماه پیش دل درد داشت بردم متخصص اطفالش گوششم با دستگاه دید هیچی نگفت . الان پر شده .

از دکتر نپرسیدی ؟ همون گوشی که التهاب داره جرم داره ؟ اینم بهت بگم قطره رو که شروع کردی گوشش بیشتر ک ...

ب دکتر گفتم فردا ک شنبس ببرم جرم گیری؟گفت بذار التهابش خوب بشه بعد سر صبر ببر..بعد گفت اگه التهابش خوب نشد بیا گلیسیرین بدم

از دکتر نپرسیدی ؟ همون گوشی که التهاب داره جرم داره ؟ اینم بهت بگم قطره رو که شروع کردی گوشش بیشتر ک ...

الان قطره بتازونیت و شربت اموکسی کلاو دارم میدم .

قطره بتازونیت رو میگی کیپ تر میکنه یا گلیسیرین؟

ب دکتر گفتم فردا ک شنبس ببرم جرم گیری؟گفت بذار التهابش خوب بشه بعد سر صبر ببر..بعد گفت اگه التهابش خ ...

آها پس هنو گلیسیرین نداده ، خب بزار ببین التهابش خوب میشه یا نه .گوش پسر من التهاب نداشت ، صداها رو کم میشنید یا کلمه ها رو یه چی دیگه متوجه میشد 

الان قطره بتازونیت و شربت اموکسی کلاو دارم میدم .قطره بتازونیت رو میگی کیپ تر میکنه یا گلیسیرین؟

گلیسیرین کیپ تر میکنه ، چون جرما رو جمع میکنه و میچسبونه به هم، که وقتی گوششو بشورن راحت در بیاد 

آها پس هنو گلیسیرین نداده ، خب بزار ببین التهابش خوب میشه یا نه .گوش پسر من التهاب نداشت ، صداها رو ...

برا دختر من همه چیزش قاطی شد . هم سرما خورده بود هم دندون داره درمیاره ب تشخیص دکتر هم جرم داره گفت گوشش

برا دختر من همه چیزش قاطی شد . هم سرما خورده بود هم دندون داره درمیاره ب تشخیص دکتر هم جرم داره گفت ...

پسر منم سرماخورده بود ، دکتر گفت بزار سرماخوردگیش خوب بشه بعد قطره گلیسیرین رو شروع کن 

خوب واسه اینه که گوشش کیپ شده طبیعیه اینو بگه..داخل سرش صدارو میشنوه ..خیلی بد ..من خیلی اینجوری شدم ..شستشو ساکشن کردم خداروشکر بهترم ..تاوقتی جرم باشه همینه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌