2777
2789
عنوان

بزرگترین درس عبرت زندگیتون چشی بوده🌱🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
اره واقعا

یه ضربه آیی از اعتماد خوردم که وقتی یادم میاد به خودم میگم از تو احمق تر وجود نداشت دختر یه لحظه شک نکردی هم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصن حرفا رو نباید به خانواده گفو اینکه هیچوقت جلو بقیه حتی خوبی کسی رم نگو چون حرفا رو چپه میکنن ...

اره گل گفتی نه میشه پیش کسی غیبت کرد نه خوبیشو گفت بخدا باید لال باشم

با ادم منفی و عصبی و بدبین ک غیبت فقط میکنه وارد. دوستی نشو حتی خانوادت باش. حالت و بد میکنه انرژی م ...

مث خواهرم مدام غیبت و بدگویی از دیگران میکنه همش فازش منفیه و حالمو بد میکنه میگرنم داره خودش

از همه بدتر خانواده هست عزیزم زخمت رو یاد بگیرن دیگه دست بردار نیستن و خوبی بیش از حد فقط عاقبت پشیم ...

قبول دارم حرفتو بخدا هرچی بی ریا و مهربونتر باشی بیشتر ضربه میخوری و از خانوادتم بیشتر میخوری خدا نکنه چیزی بدونن یا پیششون درد و دل کردی همونه میکوبن تو سرت....من خیلی اروم و صبورم مادرم همه حرفاشو درد و دلاشو حتی دلش از خواهرم یا برادرم پره پیش من میگه بعد خدا نکنه من غیبت خواهرم کنم یه دعوایی میکنع ک نگووووووووووو خودش همه چی میگه ها ولی من بدبخت نباید بگم نباید خودمو خالی کنم