2777
2789

همش  از سرکار میاد میگ دیگ نمیرم میخام ی کار دیگ کنم بزور باید بفرستیمش کار . وقتیم کاز میکننه پول میدنش خیلس زیادع روی میکنه ت خرج کردن میاره خونه باباش چون با اونا مشترکیم  حمومون تکمیل نی  اشپز خونمونم نصف نیمه هست . ت ی ساختمونیم .  نزدیک ۲ ساله ازدواج کردیم ی نوزاد دارم . هرچی میگمش جدام کن میگ باش و هیچکاری نمیکنه  الکی خرج میکنه . مثلا باباش اینا گوشت نمیگیرن زیاد این میره ۳ ۴ کیلو گوشت میگیره. و خیلی چیزای بیخود دیگم میگیره   اینقدر میوه میخرا  ک کپک میزنن  خیلی خرجای الکی میکنه نمیدونم چیکارش کنم . خیلیم بد اخلاقه .جنبه  انتقاد نداره سریع داد و بیدار میکنه . ولی خیلی ادعای دوست داشتن داره . بنظرتون چی بگمش جدام کنه .من نمبخام  دیگ سر همی باشم . دوساله میگمش عمل نمیکنه.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.