2777
2789
عنوان

پذیرایی دیشب جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 76 پست

پذیراییش کم نبوده ولی املت اضافه بوده ،

اصلا گلایه نکن جایی 

کسی هم پرسید بگو عالی بود و دستش درد نکنه .

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای سر این موضوعات اعصاب خوردی کنی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عالبیییی برادرشوهرمم خیلی دستو دلبازه ببین اولین عید اومد به بچم عیدی بده هی یرادرشوهرم گف عیدی بچرو ...

عزیزم  شما که شمالی هستی باید بدونی اون املت نبوده و گوجه خورشت شمالی بوده که خیلی هم مرسومه بیستون با برنج میل می‌کنند

به بقیه غذاها کار ندارم اما نگو املت عزیزم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هر شهری از این ادما پیدا میشهبیخیالدیگه نرو

من یبار عید رفتم پاگشای عروسش کمک کنم یبارم الان تا رف سال بعد البته بگم پاکشای عروسش ده مدللل غذا درست کرده بود سر سفره جا نبوذ از ترس شناسایی نمیذارم عکسشو

عزیزم شما که شمالی هستی باید بدونی اون املت نبوده و گوجه خورشت شمالی بوده که خیلی هم مرسومه بیستون ...

عزیزم املت بوده و بین ما مرسوم نیس اونم با پلو😐ما شام یا صبحانه با نون میخوریم حالا شما مارو بهتر از خودمون میشناسی دیگه نمیدونم

پذیراییش کم نبوده ولی املت اضافه بوده ،اصلا گلایه نکن جایی کسی هم پرسید بگو عالی بود و دستش درد نکنه ...

اووووه نه بابا فک‌کن من گلایه کنم همه دنبال بهونن قهر کنن باهاش من از واکنش بقیه میترسم که قهر نکنن وگرنه من غذاشو بد نمیدونم چون اخلاقش اینجوریه اینا وقتی قهرن مادرشوهرم زندگیه مارو جهنم میکنه همش راه میره زنگ‌میزنع گریه زاری بچه هام قهرن شما اشتی بدین😞😑

عزیزم املت بوده و بین ما مرسوم نیس اونم با پلو😐ما شام یا صبحانه با نون میخوریم حالا شما مارو بهتر ا ...

چرا عزیزم مرسوم هست اتفاقا داخلش سیر هم داره بهش میگن گوجه خورشت 

اگه شمالی نبودی نمیگفتم اینو اما چون شمالی هستی اصلا شما املت ندارید یه مدل گوجه خورشت دارید که با نون یا بیشتر با پلو میخورید

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
اگر کلا نمیخوای ترکشا شون بهت اصابت کنه، کلا بی خیالشون و کاری به قهر و آشتی شون نداشته باش

بالاتر بع بقیه گفتم مادرشون ول کن نبس هرروز زنگ میزنه گریه که بچه عام قهرن مادرمو دبده بود گریه کرده بود اینا قهرن فلانن نمیذاره اب خوش از گلوی ما پایبن بره خیلی زندگی من تحت شعاعه🫤😑

اووووه نه بابا فک‌کن من گلایه کنم همه دنبال بهونن قهر کنن باهاش من از واکنش بقیه میترسم که قهر نکنن ...

شما کارت رو کردی 

اگر مادرشوهرتم پرسید بگو خوب بود 

دیگه هم واسطه نشو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چرا عزیزم مرسوم هست اتفاقا داخلش سیر هم داره بهش میگن گوجه خورشت اگه شمالی نبودی نمیگفتم اینو اما چو ...

ما اصن توش سیر نمیریزیم مگه میرزا قاسمیه🫤فک‌کنم با غذای دیکه اشتباه گرفتی بعضیا توش یکم پیاز داغ میزنن ولی ما اصن هیچی نمیریزیم

شما خالا چرا فشاری شده نکنه خودتم عین ایشونی احترام به مهمونو بلد نیستی تااین حد تونستی همزاد پنداری ...

شما فکر کن مثل ایشونم ولی مثل شما هم جای برم مثل ندید پدیدها رفتار نمیکنم که همه جا هوار بزنم که چی جلوم گذاشتند چشم و دل سیر بار اومدم 

همین که دعوتت کرده از سرت هم زیاد بوده 

آدمی که می‌ره مهمانی بعد هر چی اونجا گذشته برای مردم تعریف میده از کم شعوری و شکم پرستیشه 

وگرنه که آدم چشم و دل سیر با یک نون ماستی هم خوشحال میشه تشکر می‌کنه شما انگار همگی رفته بودید فیلم بگیرید برای رسانه ها 

امثال شما بقیه رو تخریب میکنید تا خودتون عزیز بمونید ولی 

پایدار نیست شگردتون 

شما فکر کن مثل ایشونم ولی مثل شما هم جای برم مثل ندید پدیدها رفتار نمیکنم که همه جا هوار بزنم که چی ...

جای خوبیه برای عقده کشایی از خانواده شوهر شماهم عقده هاتو خالی کن معلومه پشتت خیلی حرفه 

جای خوبیه برای عقده کشایی از خانواده شوهر شماهم عقده هاتو خالی کن معلومه پشتت خیلی حرفه

🤣🤣🤣🤣 وااااااااااااااااااااای دلم 

تاپیک خودت جواب کامنت خودت هست 

به نکته قشنگی اشاره کردی