2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا نشم

100 بازدید | 10 پست

سلام قشنگا 

من ۳۵ سالمه

همسرم ۴۵ 

یه ساله ازدواج کردم نمیدونم بچه دار بشم یا نه. کسایی که بچه ندارید ، خیلی خلاِش رو حس میکنید ؟ میترسم به خاطر شرایط مالی و سن بالامون بچه دار شم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنت ک مشکلی نداره ولی مالی رو نمیدونم مسئله خیلی مهمی هم هست

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه بدون بچه عشق و حال کنین و راحت و بی دغدغه زندگی کنین

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۲۰ سال پیش ، مامانم طفلکی سر من که باردار بود ۳۴ سالش بود ، همه پرستار دعوا میکردن که سنت بالاست و فلان.. اون موقع بالای ۳۰ رو میگفتن خطرناکه

الآن سن ازدواج هم بالا رفته..

سن شما هم انقدر بالا نیست مناسبه

بستگی به خودتون داره

ببینید اعصاب نگهداری بچه رو دارین🌱

🌱🐢

اگرخونه ماشین و درامدخوب دارین بیار

اگرحسرت دل بچه ات نمی زاری..‌

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد