2777
2789
من خودم شاغلم خدمتکارم دارم میخوای ادرس خونمو بدم بیا ببینگیشا خیابون بستم ساختمان ده واحد اول

الان دیگه همه خدمتکار دارن.هرکی چه شاغل باشه که نباشه هرازگاهی میگن کسی بره کارای خونش رو کمکش.خیلی عادیه ....روز خوش.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر سه تا عروسمون رو حتماااا شاغل میخواستم.

و خداروشکر هر سه تا شغل عالی.

چون داداشام تحصیلکرده و عالی 

متوجه نمیشم داداشام از صبح تا شب کار و مشغله فکری.

خانم ها تو خونه راحت‌ پول خرج کنند.

البته الان خونه هاشون متراژ بالاتر .

محل بهتر ماشین ها بهتر

ویلا بهتر 

خرج ها بهتر. و حتما یه دونگ سه دونگ گفتم بنام زن هاشون بزنند.

اینجوری زن هاشون خوشحالترند.

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
حالا برادر من بنده خدا قاضیهخودش با تلاش خودش خونه ماشین گرفت الانم دنبال دختریم براش میگه فقط دختر ...

انشاا...یک دختر خوب و صبور و اروم و مهربون براش پیدا کنید.منم برای برادرام دنبال همینم.🙏🏻در ضمن اسی که میگه ما بیسوادیم.من خیلی کم میام نظر میدم بعد از این همه سال توی نی نی سایت بودم.دانشجوی دکتری هستم.ودشاغل .دنبال نتیجه یک ختم بودم ببینم کاربرا چی میگن...البته وسوسه شدم امسالم کنکور بدم از اول.پس بی سواد نیستم.🙏🏻

انشاا...یک دختر خوب و صبور و اروم و مهربون براش پیدا کنید.منم برای برادرام دنبال همینم.🙏🏻در ضمن اس ...

انشالا که برادر های شما هم همسر خوب نصیبشون شه 

منم ارشد روان شناسی هستم خدا کمک کنه میخوام برای دکترا آماده شم

انشالا که برادر های شما هم همسر خوب نصیبشون شه منم ارشد روان شناسی هستم خدا کمک کنه میخوام برای دکتر ...

انشاا..موفق باشید بانو 🙏🏻❤🌺

پس اگه قراره زنم خرج خونه بده باید حقوق زن ومرد مساوی باشه اینهمه به مرد امتیاز دادن چون خرج خونه می ...

این حرف هم درسته صرف شاغل بودن به خصوصیات دیگ توجه نشه خوب نیس و تو چیزای دیگ زن ومرد مساوی باید باشن.. توایران که اکثر قانونا علیه زنه.. زنم شاغل باشه پولش برا خودشه میتونه اصلا خرج خونه نده وظیفش نیس.. زنی که شاغل ودانا وتحصیل کرده باشه برده نیس که اسیر مرد بشه بلده چجوری حقشو بگیره

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
این حرف هم درسته صرف شاغل بودن به خصوصیات دیگ توجه نشه خوب نیس و تو چیزای دیگ زن ومرد مساوی باید باش ...

عزیزم بعضیا میگن زنم کار کنه خرج خونه رو هم اون بده نمیگن که پول زن شاغل برای خودشه

اینطوری برای زن دوسر باخته هم حقوق انسانیش نصف مرده هم مجبوره حقوقش رو تو زندگی مشترک خرج کنه

حالا من به استارتر کارندارم

اما معمولا توجه کردم پسرایی که کارمندن واوضاع درآمدیشون معمولیه زن کارمند میخوان

اما پسرهایی که شغل آزاد دارن و وضع مالی خوبی دارن براشون شاغل بودن خانم مهم نیست.

این چیزیه که خودم دیدم چون معمولا پسری که درآمدش عالی باشه میگه چه کاریه زنمم کارکنه خودم چندبرابر دوتاکارمند درمیارم.

معمولا کارمندا این تفکرات رو دارن.