2777
2789

عجب ملاک مهمی برای ازدواج      اینو یکی از اقوام ما هم میخواست خانم شاغل فقط شاغل باشه  نتیجه هم شد همین همسر شاغل اما فقط شاغل نه ادب نه شخصیت نه به خونه میرسه نه حتی به خودش تربیت بچه صفر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم خونه دار دوست نداریم

این ملاک خیلی بدیه...خونه دارای الانم بی سواد نیستند البته..اینقدر دختر داریم دکتری و فوق لیسانس و فهمیده و با اخلاق و شاغل نیستند.‌...

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

چ حرفا😐😂

مگ هرکی بره خاستگاری یه دختر شاغل ینی بخاطر پولش رفته

بعضیا خونه دار دوس ندارن

بعضیا دوس دارم خانمشونم تو اجتماع باشه و باهاشون کار کنه و.... 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

عجب ملاک مهمی برای ازدواج اینو یکی از اقوام ما هم میخواست خانم شاغل فقط شاغل باشه نتیجه هم شد ...

همه شاغلا اینجوری نیستند البته...ولی شاغل بودن ملاک خوبی نیست...

این همه گارد گرفتن رو متوجه نمی‌شم

خیلی ها رو میشناسم که بی‌نهایت پول دارن ولی دنبال خانومی هستن که شاغل باشه... از نظرشون این مسئله روی تفکرات خانوم و کمتر شدن حاشیه ها اثر داره، و البته قدر پول رو بهتر میدونه، خلاصه هرکس یه نظری داره دیگه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چ حرفا😐😂مگ هرکی بره خاستگاری یه دختر شاغل ینی بخاطر پولش رفتهبعضیا خونه دار دوس ندارنبعضیا دوس دار ...

خیر بعضیا برای پولش میگن.مثل اسی که خودش میگه طزف پول دربیاره...دنبال موقعییت و وجه اجتماعی و فعالیت اجتماعی و برابری زن و مرد و ...اینا نیستند...دنبال کمک خرجن...

خیر بعضیا برای پولش میگن.مثل اسی که خودش میگه طزف پول دربیاره...دنبال موقعییت و وجه اجتماعی و فعالیت ...

خب اینجور ادما واقعا دیگه از زن استفاده ابزاری میکنن🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

خب اینجور ادما واقعا دیگه از زن استفاده ابزاری میکنن🥲

بله دیگه وقتی اولین ملاک برای ازدواج فقط شاغل بوددنه زنه و پول دراوردن .جالبه بدونید دیدم ادمایی که درامد زن هم براشون مهمه.فکر کن!!!