2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زدم واقعا دردش وحشت ناکع اشتباع کردم😅😅

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

ب گوشواره ای ک انداخته توش حساسیت داشتی

برو دکتر پماد بده 

مال من اینطور بود اهمیت ندادم خیلی دردسر ساز شد برام یسال بعد

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#

آره واقعا درد ش طولانی و زیاده من همزمان با رو غضروف یه دونه هم‌پایین تر زدم یه جور هم مراقبت کردم پایینه خیلی زود خوب شد رو غضروف شاید بیشتر از یه سال درد میکرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ب گوشواره ای ک انداخته توش حساسیت داشتیبرو دکتر پماد بده مال من اینطور بود اهمیت ندادم خیلی دردسر سا ...

برا منم یکسال گذشته اما هنوز درد دارع 

یکمی 

برا شما بعد چ مدت خوب شد 

گوشت تغییر شکل نداد؟ 

میگن برا بعضیا حالت کوش تغییر میکنخ🤔🤔

میشه عکسشو بزاریچن وقته زدی خوب شده؟ تا چ مدت درد داشتی

خیلی ساله نود شیش زدم.والا پنج شیش ماه درد داشت هروقت گوشواره مینداختم بددیکه داخل سوراخش چیزی ننداختم گفتم کیپ بشه بهتره.اشتباه کرذم شکل گوشم یجوری شد بنظر خودم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
الان خوبه درد نداری؟؟ اصصصلا؟

موقع دراوردن‌و انداختن یه کوچولو درد میگیر ه هنوزم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برا منم یکسال گذشته اما هنوز درد دارع یکمی برا شما بعد چ مدت خوب شد گوشت تغییر شکل نداد؟ میگن برا بع ...

برلی من پشت سوراخه گوشت اضافه آورد برداشتمش باز اومد دیگ سه جلسه رفتم دکتر پوست تزریقات داخلش انجام داد تا رفت 

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#