2777
2789

خانوما حالم خیلی خیلی بده 

من ۵ سال با یکی بودم و این پسر رو دوست صمیمی قدیمیم معرفی کرده بود بهم گفت خیلی شبیه همید

پسره سیگار میکشید مشروب میخورد ولی انقدر برای من خودشو میکشت همه میگفتن مجنون منه

گریه میکرد برام میومد ساعتها دم خونمون و هر موقعم من فاصله میگرفتم دوستمو واسطه میکرد  

تا اینکه دیدم کار جدی نمیکنه گفتم جدا شم ی تکونی بخوره

جدا شدم و چند وقت بعد دوست صمیمیم  که ما رو به هم معرفی کرده بود مهمونی گرفت و من نتونستم برم

این آقا با دوست دختر جدیدش رفت و وحشتناک تر اینکه دیدم دوست صمیمیم داره باهاش میرقصه و دوست دبیرستانم فالوش کرده تو اینستا

از دیشب دارم میمیرم

اتفاقی فهمیدم و اونا نمیدونن من میدونم

نمیخوامم بگم فهمیدم

الان چیکار کنم؟شما بودین چیکار میکردین

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همشون قطع رابطه میکردم

میخوام چتای قدیمیم با پسره رو تو تلگرام دو طرفه پاک کنم

اینستا و تلگرامم پاک کنم ریختشونو نبینم

بنظرت خوبه؟

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
آیا کاری میشه کرد؟ فقط باید فراموش کنی بره، با دوست صمیمیت هم صاحب اختیاری اگه بخای بمونی یا کات کنی

از دوست صمیمیم متنفر شدم

کار اون انگار بیشتر درد داشت

شما از کجا فهمیدین دیدین یا کسی به شما گفت؟

دوست نامردم فقط عکس دختره رو گذاشته بود که داره باهاش میرقصه یادم اومد دختره تو فالورای دوست پسرم بود قبلا و هیچ آشنایی با کس دیگه نداره

رفتم پیج دختره دیدم بله دختره با دوست پسرمه

اینجوری فهمیدم

از دوست صمیمیم متنفر شدمکار اون انگار بیشتر درد داشت

میدونی من چقدر دوست صمیمی داشتم که بالای 10 سال میشناختمشون ولی فقط یکیشون دوستیش برام ثابت شده، بعضی وقتا شرایطی پیش میاد و خدا یکاری میکنه آدمای دور و ورت رو بشناسی، ولی بنظر من رفاقت رو نباید بهم زد فقط به عنوان دوست معمولی در ارتباط بود همین