2777
2789

حس بدی دست داد بهتون یانه؟

بعدش برگشت اون ادم؟؟اگه برگشت شما چه واکنشی نشون دادید؟؟

(منظورم پارتنر و دوست پسرو کلا جنس مخالف نیست)

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همین مشکل رو دارم که تاپیک ام زده بودم واسش

ببین من از رفتار برادرم خوشم نمیاد

خب برادرمو دوسش دارم اما رفتار و حرفاش رو مخمه

پیام که میده دلم نمیخواد جواب بدم

و کلا یه جورایی قطع رابطه کردم اما بی دلیل نیست حقیقتا

حتما دخالت کردی تو کارش یا ب نوعی مزاحمت داشتی براش

تنها کاری که نکردم دخالت بود و ما خیلی خیلی باهم خوب بودیم

و توقع داشتم به هردلیلی بهم توضیح بده دلیل قطع ارتباطشو من به تصمیمش احترام میذاشتم فقط یه توضیح بهم میداد تااگر رفتار بدی داشتم و متوجه نبودم تغییرش بدم 

اینجوری بدون حرف رفتن واقعا فقط احساس بدی بهم داده و میده

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

چرا

چون فقط به فكر خودش بود

مكالماتمون فقط حول محور اون بود

اصلا اجازه نميداد منم از خودم بگم

انگار فقط زنگ ميزديم كه بشينيم راجب اون حرف بزنيم

اگه يه سوالي حرفي ميزدم از خودم

ميگفت اينارو ولش كن بذار من بگم

باز ميرفت سر مسائل خودش

ديگه خسته شدم ازش

اين دوستي هيچ نفعي برام نداشت

البته اونم ديگه پيگيرم نشد 

من همین مشکل رو دارم که تاپیک ام زده بودم واسشببین من از رفتار برادرم خوشم نمیادخب برادرمو دوسش دارم ...

قطعا که قطع رابطه بی دلیل نیست ولی کاش توضیح بدن ادما شاید طرف مقابل متوجه نباشه رفتارش اسیب زنندس 

اینحوری با کلی احسا گناه و احساس طردشدگی می مونه کاش دریغ نکنیم توضیح یا خداحافظیو قبل رفتن

بله، رفیق دوران مدرسم که ۲۰سال باهاش دوست بودم و رفت و امد داشتیم به یکباره رفت و امدش رو قطع کرد،ازش توضیح خواستم گفتم من کاری کردم که ناراحتی؟؟گفت نه ،اما رابطه رو قطع کرد .همیشه برام سواله چه اتفاقی رخ داد که این طوری کرد

بله، رفیق دوران مدرسم که ۲۰سال باهاش دوست بودم و رفت و امد داشتیم به یکباره رفت و امدش رو قطع کرد،از ...

همین دیگه کاش توضیح بدن ادم احساس بدی نداشته باشه یا کمتر باشه اون حس بدو داشته باشه

قطعا که قطع رابطه بی دلیل نیست ولی کاش توضیح بدن ادما شاید طرف مقابل متوجه نباشه رفتارش اسیب زنندس ا ...

درست میگی ولی آخه میدونی آدمها خب هیچکس اشتباه خودش رو قبول نمیکنه هیچکس حاضر نیست سرزنش بشنوه وقتی بهشون اعتراض کنی سعی میکنن از خودشون دفاع کنن و توضیح بدن... اگه واقعا حس شیشمم ما قوی باشه و اونا واقعا ذات بدی داشته باشن و ده بار بدی کرده باشن دیگه توضیح دادنشون به درد ما نمیخوره فایده ای نداره

ولی اگه آدم خوش ذاتی باشه و فوقش یک بار اشتباه کرده باشه حرف شما درسته 😕