2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 83 پست
نظرم این دوستت به تو و شوهرش حساس شده به چه علت رو نمیدونم ولی اون فالو کردن آخرت بهش ثابت کرد حق با ...

حتما اینکارو میکنم

نمیخوام اتفاقی بیوفته🥲🥲🥲

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

منتظر یه طوفان از سمت دوستت باش

انفالو کردم و از فالورام حذفش کردم 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم این دوستت به تو و شوهرش حساس شده به چه علت رو نمیدونم ولی اون فالو کردن آخرت بهش ثابت کرد حق با ...

به شوهرش شاید الان حساس شده

ولی می‌دونم به من حساس شده!

تقصیر من چیه آخه🤦🏻‍♀️

هی دوستت میگه عکسو از پروفایل بردار😅 کاش واسه اون هایدش میکردی

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
هی دوستت میگه عکسو از پروفایل بردار😅 کاش واسه اون هایدش میکردی

آخه نمیشد ، روبیکا اگه داشته باشی میدونی مثل تلگرام نیست ک بشه برای یک شخص خاص پروفایل رو هاید کنی

وگرنه میکردم 

بخدا قصدی نداشتم فقط از روی اینکه اشناییم فالو کردم اونم فالو کرد همه پستامو لایک کردبعد از ماجرای چ ...

آنفالو و بلاک کن. با دوستتم چت نکن بگو من دیکه راحت نیستم ..فقط هر از گاهی بهت زنگ میزنم..

آنفالو و بلاک کن. با دوستتم چت نکن بگو من دیکه راحت نیستم ..فقط هر از گاهی بهت زنگ میزنم..

اوکی♥️🌸

بفرمایید تحویل بگیرین. اون خانمایی که میگفتن گوشی حریم شخصی نیست و شوهرم گوشی منو برمیداره منم گوشی ...

🥴🥴 چی بگم اخه

بلاک کن بره .به شدت وابسته همسرشه. همسر این خانوم هم اگر آدم محترمی بود خودشو جای زنش جا نمیزد با تو ...

سراغشو نمی‌گیرم دیگه ، اگه اونم سراغ نگرفت پس حدسم درست بوده و پایان این دوستی رو اعلام میکنم 🥴

درکل ، انقد محمد محمد میکرد محمد رو هم دیدیم چه عنیه

به رو خودش نیاورده جلوتو مطمعن باش

چی بگم!

خیلی ضایع هم رفتار می‌کنه !

با درخواست فالو مجدد شوهرش فهمیدم دوستم انفالو کرده و باز شوهرش میخواد منو فالو داشته باشه!

عکس پروفایلمم ک ضایع بود سوتی داد که شوهرش دیده و این حساس شده 

من نمی‌دونستم دوستم انقد پرت و خنگه!یبار که داشتم ویس میدادم به دوستم ، منم که کلا آدم راحتیم و با د ...

چرا گوشیش و می‌داده شوهرش ببینه اصلا 

من با کسی چت میکنم خیلی بدم میاد شوهرم بیاد فضولی کنه چندباری هم خواست ببینه اجازه ندادم گفتم زشته من زن حرف زنونه دارم تو چیکار داری

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

تا دیروز که استوری گذاشته بود اینستا منم ریپلای زدم (حالا نمی‌دونم چرا یا فراموش کرده بودم چیشده پیج ...

وای توروخدا تموم کن معلوم نیست چه قصدی دارن برات که اینجوری اجازه میده شوهرش بشینه باهات چت کنه 

الکی ادای مذهبی درمیاره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼