2777
2789

میخام خرید عید بیام تهران لباس خوب خشکل از کجا بخرم بازار ها رو بم میگین کدوم بازار برا مانتو شلوار شال و ..لباس کودک ممنونتونم 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلوغه نزدیک عید....امامزاده حسن...۱۵ خرداد...باز من خودم همیشه امام زاده حسن ببشتر ب نتیجه میرسم همه چیز هم هست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من امام زاده حسن ، بازار بزرگ ، هفت تیر ، عبدل آباد خرید کردم عبدل آباد قیمتش نسبت به اون یکیا بهتره ...

مرسی عزیزم شمام اهل تهرانی ؟

تاحالا تهران نیومدم مخام این سال بیام 

جاهای ک لباس شیک و بروز داره همینان ؟

شلوغه نزدیک عید....امامزاده حسن...۱۵ خرداد...باز من خودم همیشه امام زاده حسن ببشتر ب نتیجه میرسم همه ...

سلام گلم شما اهل تهرانی ینی میگی بهمن ماه بیام ؟مخام لباسای شیک و خاص باشه

مرسی عزیزم شمام اهل تهرانی ؟تاحالا تهران نیومدم مخام این سال بیام جاهای ک لباس شیک و بروز داره همینا ...

من اینارو رفتم گلم البته یبار نازی آباد و جمهوری هم رفتم ولی چون یبار بوده نظر نمیدم هفت تیر تنوعش خوبه 

حالا دوستانی که زیاد خرید میکنن راهنماییت میکنن من ۲/۳ سالع اینجا زندگی میکنم

از اخرای بهمن و اوایل اسفند دیگه نمیشه توی بازار راه رفت...مردم میریزن توی بازار کیپ تا کیپ ادم هست..من هیچ وقت توی اسفند خرید نرفتم برای لباس  اونم بازار .

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

خیلی بستگی به سلیقه ات و جیبت داره.. برای بچه من سنایی رو بهار رو مپسندم ک قیمت بالایی دارن..چیزی ک اینجاها هست هیچ جا دیگه نیست..

برای مانتو هم چندنا مغازه محدود توی هفت تیر هست ک سلیقمه نه همش..و بلوچ‌ توی ولیعصر..و دوتا مزون ک حضوری میرم.

مغازه ها همه مثل همه جنسا

💕

سلام گلم شما اهل تهرانی ینی میگی بهمن ماه بیام ؟مخام لباسای شیک و خاص باشه

بله تهرانم...بازارزیاده تجریشم هست...باید وقتتو ببینی....تو ی روز چندجا نمیشه رفت ....طوبی هست...کورش ...میلاد نور..سمرقند...کیف و کفش سپهسالار

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...